Salı, Kasım 24, 2015

KESTANELİK 10 KİŞİYLE FARKA GİTTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta üst sıraları hedefleyen Kestanelikspor pazar günü İzzettin Sahası'nda konuk ettiği güçlü rakibi İstinyespor’u farklı bir skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı: 5-0
Kendi sahasında kolay kolay maç vermeyen Çatalca temsilcisi aldığı bu galibiyetle üst sıralara bir adım daha yaklaşmış oldu.

Erken gelen kırmızı kart
Maçın 25.dakikasında Tuğrul kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti 1-0. 
Bu golle öne geçen ev sahibi Kestanelikspor’dan Yusuf 35. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan itibaren ev sahibi maçı 10 kişi sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Kestanelikspor ikinci yarıda sahada eksik olmasına rağmen mücadelesinden vazgeçmedi. 

Rakibini kendi yarı alanına hapseden Yeşil-Sarılılar'da ilk golün sahibi Tuğrul 52. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0. Maçta bu golle iyice rahatlayan Kestanelikspor 60. Dakikada Erkan ile farkı üçe çıkarttı 3-0. 

İstinye karşısında eksik olmasına rağmen oyun üstünlüğünü , skor üstünlüğü ile birleştiren Kestanelikspor’da 65. dakikada Kerem attığı golle durumu 4-0 yaptı. Karşılaşmada son sözü 80. dakikada Ozan söyledi ve attığı golle karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu 5-0.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.