Perşembe, Kasım 19, 2015

KORAY ÇEKEN'E ESKİ KULÜBÜNDAN DAVET


Futbol hayatını noktalama kararı alan Koray Çeken, eski kulübü Reşitpaşaspor'dan gelen daveti kırmayarak Kırmızı-Siyahlılar'la el sıkıştı. Çeken, ara transfer döneminde Sarıyer temsilcisine transfer olacak.


Koray Çeken yaptığı açıklamada, "Daha önce açıklama yapıp aktif futbol hayatıma son vermiştim fakat Reşitpaşaspor Kulübü Genel Kaptan Aydın Akbulut ağabeyim beni aradı ve bu kararımdan dolayı dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Kendisi 'Burası senin semtinin takımı, sana kapılarımız her zaman açık, gelip burada oynamanı isteriz' deyip tekrardan beni çağırdı. Başta Reşitpaşa Spor Kulübü Genel Kaptanı Aydın Akbulut olmak üzere tüm camiaya teşekkür ederim" dedi.

Futbola Reşitpaşaspor'da başlayan ve Kırmızı-Siyahlılar'da 6 sezon forma giyen 1991 doğumlu Koray daha sonra Rumeli Hisarıspor, Poligon Fethiyespor ve Kavacıkspor'da oynamış, bu sezon başında Tarabyaspor'a transfer olmuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...