Salı, Kasım 17, 2015

KÜÇÜKKÖY'DEN NET GALİBİYET


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta lider Modafen’in ardından takibini sürdüren Küçükköyspor deplasmanda Çıksalınspor’u 3-0 yenerek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Bu zorlu maçta Küçükköy taraftarı tribündeki yerini alınca heyecan başka oldu. İstiklal Marşı’ndan sonra başlayan müsabakada Küçükköy üstünlüğü ele almadan önce Çıksalın mutlak gole yaklaştı ama top auta gitti. Akabinde Kürşat karambolde takımını öne geçirdi ki dakika henüz 5’ti. Bu golün verdiği hırsla Küçükköy oyun üstünlüğünü elde tutunca Burak ile serbest atıştan ikinci golün kavuştu. İlk yarının ortalarında Çıksalın oyunda dengeyi sağladı ama golü bulamadı.

Çıksalın iki penaltı kaçırdı
İkinci oyunda üstün taraf idi Çıksalın…  Beyoğlu ekibi 55’te penaltı kazandı ancak Küçükköy kalecisi Mustafa gole izin vermedi. Küçükköy kaptanı Uğur ile geride Oğulcan ile Burak kusursuz oynamaya başlayınca Çıksalın atakları kesildi. Maçın sonlarına doğru Küçükköy kontratağa çıktı; Engin kalecinin üstünden aşırtma bir vuruşla farkı üçe çıkardı.
90’da Çıksalınspor bir penaltıdan daha faydalanamayınca skor belli oldu: 0-3 
Küçükköyspor kalecisi Mustafa ve kaptan Uğur maça damga vurdular.

Stat: Beyoğlu Sütlüce
Hakemler: Sertaç Şaroğlu, Deniz Caner Özaral, Cuma Yıldızturan
Çıksalınspor: Doğancan (Emre Dk 30), Yasin, Yasin Bayram, Sadık, Muhammet, Gökhan (Dk68 Akın), Şükrü, Ahmet (Dk 72 Suat), Yunus, Murat, Ahmet
Küçükköyspor: Mustafa, Kürşat, Gökhan (Dk85 Barış), Oğulcan, Burak, İlyas, Emin, Engin, Aykut (Dk 78 İsmail), Uğur, Murat (Dk60 İsmail)
Goller: Kürşat (5), Burak (14), Engin (89)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK








Hiç yorum yok:

Tophane Tayfunspor'da hedef üst sıralar

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tophane Tayfunspor'da sezona üç puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.