Cumartesi, Kasım 21, 2015

MALATYA İLE TOKAT PUANLARI PAYLAŞTI


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta haftanın maçında İstanbul Malatyaspor ile İstanbul Tokatspor takımları arasındaki maç 1-1 sonuçlandı. Zirvedeki iki takım böylece puanları paylaştılar.


8.Grup'ta yenilgisiz şampiyonluğu kovalayan iki ekip, İstanbul Malatyaspor ile İstanbul Tokatspor Sefaköy Kartal Sahası'ndaki maça mutlak galibiyet için çıktılar.


11. dakikada İstanbul Malatyaspor atağında sağdan ortalanan topa ceza sahası içinde İnan'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.


25. dakikada İstanbul Malatyasporlu Ramazan sağdan takım arkadaşı İnan'ı gördü. İnan'ın sert şutunda top kale direğini yalayarak dışarı çıktı.



Malatyaspor 10 kişi
36. dakikada ev sahibi İstanbul Malatyaspor'da Gökhan Namlı misafir takım İstanbul Tokatspor'dan bir oyuncuya sert girmesi sonucu önce ikinci sarı ardından kırmızı kartını görerek oyun dışı kaldı. Malatyaspor oyuna 10 kişi devam etti.

Devre biterken gelen gol
40. dakikada İstanbul Malatyaspor'da Abdullah topla buluştu; plase vuruşunda kaleci zor da olsa topa hakim olarak gole müsaade etmedi.
42. dakikada misafir takım İstanbul Tokatspor'da Özkan ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gördü. Sert şutunda top üsten az farkla auta çıktı.
44. dakikada İstanbul Tokatspor'da Çağlar topa çok sert vurdu. Malatyaspor kalecisi topa müdahale ettiyse de gole engel olmadı: 0-1

Tokatspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
 

Tokatspor da 10 kişi
47. dakikada ev sahibi İstanbul Malatyaspor'da günün başarılı isimi olan İnan ceza sahası içinde topa çok sert vurdu. Tokatspor kalecisi güzel bir refleksle gole izin vermedi.
50. dakikada İstanbul Tokatspor'da Özkan rakibine faul yaptı; ikinci sarı ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Malatyaspor penaltıdan eşitliği sağladı
51. dakikada ev sahibi İstanbul Malatyaspor'da takım kaptanı Ramazan serbest vuruş kullandı. Konuk ekipten bir futbolcu gelen topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasının gösterdi.

İstanbul Malatyaspor'da topun başına geçen İnan topa ayağının içi ile vurarak güzel bir gole imza attı. 1-1

57. dakikada İstanbul Malatyaspor takım kaptanı Ramazan top çok sert vurdu. Meşin yuvarlak kale direğini yalayarak auta çıktı.

Top ağlara gitti ama...
63. dakikada yine sarı kırmızılı takımın kaptanı Ramazan takımı serbest vuruş kullandı. Sert vuruşunu kaleci aynı güzellikte çıkararak gole izin vermedi.
68. dakikada İstanbul Malatyaspor'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Ozan Arif topla buluştu, ceza sahası içine ortaladı. Topu çok iyi takip eden takım arkadaşı Ercan'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesi ile pozisyonu geçersiz saydı.
78. dakikada sarı kırmızılı takımda Ramazan Balkan ceza sahası dışında kaleyi gördü sert şutunda kaleci zamanında çıkarak gole izin vermedi.
Maç da1-1 sona erdi.
                                                 

Öney: Bu takım öyle veya şampiyon olacak
İstanbul Malatyaspor 2. Başkanı Hüsnü Öney karşılaşmadan sonrası yaptığı açıklamada "Bugün rakibimize karşı daha iyi baskılı futbol oynayan bizdik. Daha fazla pozisyona giren de bizdik ancak rakibimiz futbol oynamaktan çok futbol oynatmamaktan yanaydı. Sert futbolu tercih ettiler, karşılaşmanın hakemi de bunlara göz yumarak sertliğe müsaade etti" dedi.

Öney, "Oyuncumuz Gökhan'ın erken kırmızı kart görmesi sonucu uzun süre eksik oynadık. Futbolcu kardeşlerimiz bu eksikliği his ettirmedi, maç boyunca üstünlüğümüzü sürdürdük ancak girdiğimiz pozisyonları golle çeviremeyince bu sonuç çıktı. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize güvenimiz sonuna kadar var. Bu takım öyle veya böyle şampiyon olacaktır" diye konuştu.

HABER.Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...