Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Kasım 02, 2015

MALATYASPOR DÖRT KÖŞE


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta İstanbul Malatyaspor deplasmanda Cerrahpaşaspor’u 4-1 mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Namık Sevik Sahası'nda oynanan müsabakaya iyi başlayan İstanbul Malatyaspor 5. dakikada kaptan Ramazan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.
10. dakikada sarı kırmızılı savunma oyuncusu Olcay ters bir vuruş yaparak topu kendi ağların yolladı ve skora eşitlik geldi: 1-1
25'te Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İnan takımın ikinci golünü attı. İlk yarı misafir takım İstanbul Malatyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda rakibine göre üstün futbol sergileyen misafir takım İstanbul Malatyaspor takımı farkı artırmak için rakip kalede etkili olmaya başladı.
65. dakikada Ercan İstanbul Malatyaspor’un üçüncü gollünü attı 1-3.
70.Dakikada sarı kırmızılı takımın takım kaptanı ve aynı zamanda takımın ilk golün sahibi Ramazan skoru belirledi: 1-4

Malatyaspor ikinci maçından da üç puan alarak puanını altıya çıkardı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadı.

Maç sonu değerlendirme yapan İstanbul Malatyaspor Antrenörü Aytaç İçten, zorlu bir deplasmanı oyuncularının üstün performansı ile kolay hale getirdiklerini belirti. İçten, “Ligde ilk 2 hafta iyi oyunumuzu sahaya da sergiledik. Üstü üste aldığımız 2. galibiyet sonucu 2 puanımızı 6 ya çıkardık" dedi.

Öztürk: Taraftarımızın Desteğine ihtiyacımızı var
İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk yaptığı açılmada "Ligin ikinci haftasında çekinerek geldiğimiz Cerrahpaşa deplasmanında farklı galip geldiğimiz için mutluyuz. Tek amacımız şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkmak. Şampiyonluğa giderken tüm Malatyalı hemşerilerimizi ve taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Yedek kulübe seçme hakkı öncelik kimin?
Öztürk, "Ayriyeten şunu söylemek istiyorum özelikle sahalarda yedek kulübesi seçerken misafir takımın seçme hakkı olduğunu biliyorum ancak bazı saha Komiserleri bunu bilmiyor. Müsabaka öncesi bu tür konular bizde ve futbolcularımızda moral bırakmıyor. Lütfen bu konuda saha komiserleri derneğinin saha komiserlerine hatırlatmada bulunmasını istiyorum" diye konuştu.


HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.