Pazartesi, Kasım 02, 2015

NAMIK SEVİK'TE OLAYLI MAÇ: BİR FUTBOLCU HASTANELİK OLDU


İstanbul U15 Ligi'nde 31 Ekim Cumartesi günü Namık Sevik Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren Güzelhisarspor-Ateştuğlaspor maçında istenmeyen olaylar yaşanırken konuk ekip olaylara büyük tepki gösterdi.

Ateştuğlaspor tepkili
Bağcılar temsilcisi Ateştuğlaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, "31.10.2015 tarihinde Namık Sevik Stadı'nda oynanan Güzelhisarspor-Ateştuğlaspor U15 maçında hem Güzelhisarlı oyuncular hem teknik direktörler hem de taraftarlar Ateştuğlaspor takımına saldırıda bulunurken, sahaya yabancı madde atıldı. Teknik direktörleri sahaya girdi, taraftarların fırlattığı su şişesi takım kaptanımızın ensesine geldi, futbolcumuz bayıldı. Ambulans ve polis gelmesine rağmen saha dışında futbolcularımıza saldırı devam etti. Olayları kınıyoruz" dedi.



Aydın: Bize yakışmadı
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Süleyman Aydın, yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Esasen kavgada suçlu aranmaz ancak baktığımız zaman yaşananlarda futbolcularımızın hatası olduğunu görüyoruz ve bundan dolayı gerçekten çok üzgünüz. Konuyla ilgili Ateştuğlasporlu yöneticileri ve antrenörlerini aradık, özür diledik. Her zaman fair-play ile anılan, bu alanda herkese örnek olan Güzelhisarspor'un adının böyle bir olaya karışması bizi çok üzdü, bize yakışmadı. Bu yaşananları kendi içimizde muhakeme edeceğiz" diye konuştu.



HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Maxdiscover dedi ki...

ben ateştuğlada oynuyorum bu maçtada oynadım rakip takımın kaptanı bize zaten sahada küfür ediyordu maç sonu soyunma odasına giderken 8 numaralı bize bıçak çekti böyle saçmalık olmaz şimdide özür diliyorlarmış hocaları bize saldırıcaktı nerdeyse kesinlikle ligden atılmalılar

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.