Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Kasım 24, 2015

ÖRNEKKÖY DEPLASMANDA GÜLDÜ


1. Amatör Lig 15. Grup'ta Örnekköyspor geçtiğimiz pazar günü 1923 Esenkent Deplasmanındaydı. İki takımında üstün bir performans sergilediği maçı Örnekköyspor 18. dakikada bulduğu golle 1-0 kazanmasını bildi. Maçın son dakikaları büyük bir heyecana sahne olurken konuk Beykoz temsilcisi bir çok gol pozisyonunu gole çeviremedi ama 3 puanı almayı başardı.

Henüz üçüncü sezon
Örnekköyspor Beykoz’un yeni takımlarından... Yeşil Beyazlı Kulüp henüz üçüncü sezonunu geçiyor olmasına rağmen ikinci yılında 1.Amatör Lig’e çıkarak büyük bir başarı elde etti. Yeşil-Beyazlılar grubunda bu sezonun da iddialı takımları arasında gösteriliyor. Örnekköyspor 8 Puanla ve averajla liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Tesis ve alt yapı sorunu yaşayan kulüp Belediye ve TFF’nin desteği ile bir halı sahaya kavuştu. Antrenmanlarını burada yapmaya başladı. Başkanından, yöneticisinden ve futbolcularına kadar tam bir amatör ruh takımı olan Örnekköyspor büyük işlere imza atma amacında.

Türkoğlu: Yeni sahamızla birlikte sıkıntılardan kurtulduk
Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu, Yere Futbol'a yaptığı açıklamada “Bu başarıyı tüm Örnekköy halkına, gençliğimize ve Beykoz’umuza armağan ediyoruz. Maddi sıkıntımız çok, sahamız yok, antrenman yapma noktasında sorunlar yaşıyorduk ama yeni halı sahamızla bir nebze de olsa bu sıkıntıdan kurtulduk. En büyük hedeflerimizin başında semtimizin gençliğini ve çocuklarımızı sokaktan, zararlı alışkanlıkların pençesinden kurtarmak, sporu aşılamak ve daha kaliteli bir yaşamak sürmelerini sağlamaya çalışmak. Sahamızla birlikte açacağımız Futbol Okulu ile bu hedefimizi inşallah ulaşacağız. Bu anlamda Beykoz Belediyesi'ne ve başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Şampiyonluk yolunda emek sarf eden, sahada yüreğiyle oynayan tüm futbolcu arkadaşlarımı ve benimle bu yolda yürüyen tüm kulüp yöneticisi arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: M. HÜSEYİN ERTUĞRUL




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.