Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 22, 2015

''ÖZ''Ü SÖZÜ BİR TRABZON

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde zirve yarışını sürdüren Öz Trabzonlular SK,alt sıralardan kurtulmak isteyen Öz Nakkaşspor'u, Merkezefendi Stadı'nda konuk etti. Ev sahibi ekip ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrılarak üç paunın sahibi oldu.

İlk dakikalarda etkili olan ev sahibi ekip yakaladığı gol pozisyonlarında kaleci Sercan'ı geçemezken, konuk ekip Öz Nakkaşspor 21.dakikada Barış'la direğe takıldıktan sonra 24.dakikada Candaş'ın golü ile ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda oyunu rakip kaleye yığan ev sahibi ekip İnanç'ın kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Ataklarını sıklaştıran Zeytinburnu temsilcisi Ali'nin sağ kanattan adrese teslim ortasında Yavuz'un düzgün kafa vuruşu ile öne geçti 2-1.

80.dakikada Yusuf'un sağ kanattan ortasında bu kez sahneye Vurkan çıktı. Vurkan'ın kafa vuruşu skoru 3-1'e getirdi. Ev sahibi ekibin 3.golünden sonra Oğuzkaan ile Akın arasındaki tartışmadan kırmızı kart çıktı. Mücadelenin hakemi Kadir Cengiz ev sahibi ekipten Oğuzkaan'ı rakibine küfür ettiği gerekçesi ile kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip zorlandığı karşılaşmadan üç puan çıkartarak 2.'lik koltuğuna oturdu. Konuk ekip iyi mücadele etmesine rağmen sahadan puansız ayrıldı ve 10.sırada kaldı.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN








 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.