Salı, Kasım 24, 2015

PAŞABAHÇE'DE YENİ HOCA BELLİ OLDU


Selami Tarhan'la yollarını ayıran Bölgesel Amatör Lig ekibi Paşabahçespor'da teknik direktörlük görevine Gökhan Baladin getirildi. 

Yeşil-Kırmızılı ekip Vefa maçı sonrası Selami Tarhan ile karşılıklı görüşmenin ardında anlaşarak kendisine teşekkürlerini iletmişlerdi. Vakit geçirmeden Yeni Teknik Direktör arayışlarına başlayan Yönetim Kurulu adaylar içinden Gökhan Baladin ile anlaşma sağladı.

Gökhan Baladin kimdir?
1966 Zonguldak Doğumlu olan Baladin aktif futbolculuk döneminde Konyaspor, Boluspor, Bayrampaşaspor, Düzcespor, Beylerbeyispor, Üsküdar Anadoluspor, MKE Kırıkkalespor, Saral Keskinspor, Erdemir Ereğlispor, Ereğli Göztepe Takımlarında forma giydi. Daha sonra futbol yaşantısının antrenörlük etabına başlayan Baladin Beykoz 1908 A.Ş., Fatih Karagümrükspor, Düzcespor, Sancaktepe Belediyespor takımlarında görev yaptı. TFF Milli Takımlar Akademi Ligleri İzleme Komitesinde de görev yapan Baladin yaklaşık 1 yıl süre ile de Radyospor'da yorumculuk görevi de ifa etmişti. Gökhan Baladin UEFA A Diplomalı bir Antrenör.

HABER: TALİP ERCAN - beykozhaber1908.com

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.