Pazartesi, Kasım 09, 2015

REŞİTPAŞA ÇEŞME'Yİ İKİNCİ YARIDA GEÇTİ


İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grup'ta Lider Reşitpaşaspor deplasmanda Söğütlüçeşmespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Ligin 3. haftasında Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda Söğütlüçeşmespor ve Reşitpaşaspor takımları karşı karşıya geldiler. Her iki takımın da üç puan parolası ile sahaya çıktığı bu önemli maçı Olcay Okuyucu, Barış Koç ve Kudret Doğan hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın ilk yarısında her iki takım da girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince devre golsüz kapandı. İkinci yarı misafir takım Reşitpaşaspor ilk yarıya göre daha etkili olmaya başladı. Nitekim 55'te Reşitpaşaspor Yasin’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalesinde golü gören ev sahibi Söğütlüçeşmespor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda Reşitpaşaspor ikinci golü buldu. 70'te savunmadan atılan uzun topla rakip yarı sahada buluşan Servet takımının ikinci golünü atarak skoru belirledi: 0-2

Sarıyer temsilcisi Reşitpaşaspor puanını 9 yaparken ilk yenilgisini alan Söğütlüçeşmespor 4 puanda kaldı.

HABER: Yılmaz AKTEPE






                                       



Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.