Pazar, Kasım 22, 2015

SEKBANLAR'A PAŞA TOKADI!


İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Mahmut Şevket Paşaspor sahasında Sekbanlarspor'u 2-1 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırırken puan olarak da yakaladı.

Kağıthane Belediyesi Sadabad Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kuramadılar. Soyunma odasına 0-0 giren iki takım ikinci yarıya ilk yarıdaki kadroları ile çıktılar. Maçın 49. dakikasında sol kanattan yapılan ortayı iyi değerlendiren kaptan Ercüment Eren Sekbanlarspor'u 1-0 öne geçirdi. 

Golün ardından rakibini baskı altına alan Mahmut Şevket Paşa 51. dakikada Ömer Aşık'ın attığı golle beraberliği yakalarken 53. dakikada Celal Kaya'nın golü ile öne geçti: 2-1 

Yediği iki gol sonrası beraberlik için rakibini baskı altına alan Sekbanlarspor bütün çabasına rağmen golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Aldığı yenilgiye rağmen Sekbanlarspor 10 puan ve averajla ikinciliğini korurken Mahmut Şevket Paşa ayni puanla üçüncü sıraya yükseldi.

Bülent Sayan'ın talebeleri bu skorla son 4 maçta 3. galibiyetlerini almış oldu.





HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok iyi bir galibiyet alındı mşp sporu ve bülent sayan hocamızı tebrik ederizz..

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim.rakibimizin ne kadar iyi bir takım oldugunu biliyorduk.kendilerini tebrik ederim.bu maçta kazandıgımız 3 puan tabii ki anlamlı ama daha anlamlısı bana altyapıdan çok sayıda futbolcu gönderen değerli hocam temel horozoğlunun 6 yıllık emeginin karşılığını aslan yürekli genç kardeşlerimizin vermesi ve tecrübeli oyuncularımızın kardeşlerine sahip çıkmasıdır.hepinizi alnınızdan öpüyorum.BÜLENT SAYAN

Yahya indaş dedi ki...

Çubuk makarnanın büyük taneleri bulent sayan temel horozoglu....

Yahya indaş dedi ki...

Gol yemeyen takım yoktur msp ile oynamamis takim vardir!!!!

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.