Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 08, 2015

SELİMPAŞA'DAN KESTANELİKSPOR TARAFTARINA TEPKİ


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta bugün Kestanelikspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Selimpaşaspor, maç sonu yaşananlar nedeniyle ev sahibi ekibin taraftarlarına tepki gösterdi.

Silivri temsilcisinin resmi internet sitesinde şu açıklamalara yer verildi:

"Maç sonunda yaşanan olaylar spora gölge düşürdü. Selimpaşaspor takımının soyunma odasına yapılan tacizden sonra stattan çıkarken de takım otobüsüne saldırı düzenlendi. Selimpaşaspor saldırılar nedeni ile malzemelerini soyunma odasına bırakarak otobüse kendilerini zor attı. Otobüsün lastiklerinin havasını indirmeye çalışan Kestanelik taraftarları sporun ruhuna gölge düşürdüler. Selimpaşaspor’un İzzettin Stadı'nda kalan malzemeleri Kestanelikspor Kulübü başkanı aracılığıyla takım otobüsüne ulaştırıldı. Çiçeklerle karşılayan Kestanelik yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Spor ahlakına, etiğine ve komşuluk hukukuna uygun olmayan davranışlarda bulunan taraftarlarına ise sporu artık lekelemeyin diyoruz."

3 yorum:

  1. Selimpaşa futbolcuları parmak hareketi taraftara kufrederken bir şey yok dimi

    YanıtlaSil
  2. Peki ates olmayan yerden duman tuter mi .
    Selimpasaspor kendi futbolcularinda hic mi hata yok?
    selimpasaspor yedek kulubesini alirken neden evsahibi kismini aldi?
    Ev sahibi kisminin arkasinda ev sahibi taraftarlarinin oldugunu bile bile ve kestanelikspor yonetiminin uyarmasina ragmen neden kulubeyi degistirmedigini bi zahmet soruyorum.
    Bizler bu bolgenin 2 takimi olarak birbirimize destek olmamiz lazimken neden kostek oluyoruz?
    kestanelik deplasmanini kolay goren takimlarin hepsi cuvallamistir.buna selimpasasporda dahil olmustur.sebebi ise kucuk bir takim olarak görmesi ve 3 puani hanesinde direk gormesidir.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.