Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Kasım 24, 2015

SOĞUKSU ÇOŞTU BİR KERE


Süper Amatör 5.Grup mücadelesinde Soğuksuspor evinde Avcılar Belediye takımı misafir etti.

Karşılaşmaya mükemmel bir ilgi varken tribünlerde adeta bir Beykoz dayanışması oldu ve stada yaklaşık 5.000 civarında seyirci akın etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Soğuksu, 17.dakikada soldan Aliş'in yaptığı ortaya Ergün kafa  ile vuruşunu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Avcılar takımı biraz toparlanır gibi olsa da 28.dakikada sahneye Burak çıktı. Ali'nin hazırladığı pozisyonda Ergün'ün araya attığı 30 metrelik pası iyi değerlendiren Burak takımını 2-0 öne geçirdi. Golden hemen sonra dakikalar 33'e geldiğinde Erdinç savunmanın arkasına iyi sızdı, güzel bir vuruşla golü buldu ve durumu 3-0 yaptı. Devre de bu skorla sona erdi.

İkinci yarı ise ilk yarının kopyası gibi başladı. İlk yarının 17.dakikasında golü bulan Soğuksu adeta fotokopi çeker gibi ikinci yarının yine 17.dakikası, 62'de golü bularak karşılaşmada 4-0 öne geçti. Sol kanattan ceza alanına sarkan Burak güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

En azından 1 gol için yüklenen Avcılar Belediye, Serkan ile 63.dakikada golü bularak farkı 3'e indirmeyi başardı.

Dakikalar 79'u gösterdiğinde ise sahneye tekrar Erdinç çıktı. sol taraftan ceza sahasına giren başarılı oyuncu, kaleciyi de çalımlayarak kendisinin 2. takımının ise 5.golünü kaydederek skoru 5-1'e getirdi.
Karşılaşmanın bitimine 8 dakika kala, 82.dakikada perdeyi açan isim Ergün perdeyi kapatan isim oldu. Sağ kanattan yapılan ortaya yaptığı vuruş ile kendisinin 2. takımının 6.golünü kaydederek karşılaşmanın skorunu tayin eden isim oldu.

FOTOĞRAF:TALİP ERCAN
HABER:   MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.