Pazar, Kasım 08, 2015

SULTANGAZİ-ÇANAKKALE MAÇINDA OLAY: İKİSİ YÖNETİCİ ÜÇ YARALI


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Sultangazispor kendi evinde lider Çanakkalespor’u 4-2 yendi. Karşılaşma esnasında tribünde yaşananlar Kırmızı-Lacivertliler'in galibiyet sevincine gölge düşürdü. Tribünde yaşananlardan dolayı aralarında Sultangazisporlu yöneticilerin de olduğu 3 kişi yaralandı.

Doğan Nalbantoğlu, Muhammet Oğuzhan Özdaş, Metin Nalbantoğlu ve Bendegül Ercan’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını Sultangazispor Utku ve Turgut’un golleriyle 2-1 önde tamamlarken ikinci yarıda durum 2-2 olduktan sonra Harun ve Kone'nin sayıları skoru belirledi. 4-2'den sonra Sultangazispor iki kırmızı kart gördü.

Sultangazispor- Çanakkalespor karşılaşmasına oynan futbol değil, tribünde yaşananlar damgasını vurdu. Taraftar ile yönetim arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte taraftarların olduğu tribünden protokol tribüne atılan sert cisimlerden dolayı Sultangazispor Yöneticisi Hasan Kahraman, Haşmet Aslan ve bir taraftar yaralandı.

Kaynak: www.eminhaber.org

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...