Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Kasım 09, 2015

SULTANMURAT HALİÇ'İ GEÇEMEDİ


İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta Sultanmuratspor kendi sahasında ağırladığı Haliçspor karşında üstün futbol sergilemesine rağmen sahadan golsüz ayrıldı.

Ligin 3. h aftasında Sultanmuratspor ile Haliçspor takımları Sefaköy Kartal Sahası'nda karşı karşıya geldiler. Her iki takımın da mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmayı E.Kürşat Dikici, S. Gökhan Kaya ve Yüksel Büyüktanır hakem triosu yönetti.

Kalabalık taraftar desteğini de arkasına alan ev sahibi Sultanmuaratspor takımı her iki yarıda baskılı ve etili futbol sergilemesine rağmen yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma golsüz sona erdi. 

Bu sonuçla Sultanmuratspor 5, Haliçspor da 4 puanla ligin 3. haftasını kapadı.

HABER: Yılmaz AKTEPE





2 yorum:

  1. Merhaba, öncelikle maç yorumu yapılırken tek taraflı yorum yapılmamasını temenni ederim. Haliç Spor'un da çok net pozisyonları var fazlasıyla bölüm bölüm etkili ve baskılı olduğu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Sultanmuratspor taraftarı olarak Haliç sporu canı gönülden tebrik ediyorum. Maçın son anına kadar mücadele ettiler ve çok net pozisyonlara girdiler helal olsun diyorum futbolcu arkadaşlara. Çok kaliteli bir maç olduğuna inanıyorum. Diğer maçlarda Haliç sporu başarılar diliyorum..

      Sil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.