Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Kasım 06, 2015

THY U15 UÇUŞTA


T.H.Y. U15 Takımı ligin ilk haftasında aldığı galibiyetten sonra 1 mağlubiyet ve ardı ardına aldığı 3 beraberlik ile yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye devam ediyor.

Son 3 haftadır Ersin Yüksel'in de göreve gelmesi ile birlikte çıkışa geçen THY'nin son kurbanı 8 maçın tamamını kazanan Esenler Kulüp Atletik oldu. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi 1-0'lık skor ile Ersin Yüksel'in talebeleri kazanırken, Bu hafta oynanacak Selvispor maçının hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Sitemize açıklama yapan THY U15 Antrenörü Ersin Yüksel "Göreve geldiğimizde şanssız bir şekilde yaşanan puan kayıpları vardı. Antrenmanlarda oyuncularımıza ne istediğimizi anlatıyoruz. Onlarda büyük bir özveriyle isteklerimizi yerine getiriyorlar. Bu da haliyle skora yansıyor. Oyuncularım 3 haftada 13 gol atıp hiç gol yemediler. Puan tabelası bizim asıl amacımızı çok yansıtan bir olay değil. Evlatlarımız gibi gördüğümüz çocuklarımıza en doğru bilgileri aktarıp, onların profesyonel futbolcu olmasını istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak için sahada olacağız. Rakiplerimize sakatlıktan uzak müsabakalar dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.