Salı, Kasım 17, 2015

TUNASPOR EVREN'LE GÜLDÜ


Bölgesel Amatör Lig7. Grup'ta Çorlu Spor 1947’yi ağırlayan Bayrampaşa Tunaspor, Evren Tozkoparan’ın attığı muhteşem golle rakibini 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Tunaspor bayraklarıyla süslenen Bayrampaşa Belediye Stadı'nda taraftarların yoğun desteği ve alkışları arasında maça başlayan ev sahibi ekip, maçın ilk düdüğüyle birlikte kontrollü bir oyun ile maça başladı. İlk yarının uzatma dakikalarında atak yönü sağ kanattan yapılan organizasyonda ceza sahası dışında topla buluşan Evren Tozkoparan harika bir aşırtma vuruşla Tunaspor'u öne geçirdi.

Büyük heyecana sahne olan ikinci yarıda dakikalar 75'i gösterirken Çorlu 1947'nin ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazandı. 87'de bir başka Çorlu atağında Tunaspor savunması topu çizgiden çıkardı. Ev sahibi ekip de yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince mücadele 1-0 sona erdi.

Tunaspor puanını 9'a çıkarırken Çorlu 1947 ise 8 puanda kaldı.

Kaynak: tunaspor.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çorlunun frikikten attığı verilmeyen gol?, 2.yarının başında çizgiyi geçen yine verilmeyen gol?, bariz kırmızı kart ve penaltı? Tunanın atağı yok hakem sayesinde maçı kazandılar

Adsız dedi ki...

herşeyi tam tersten yazmışsın çorlunun çizgiyi geçen topu olmadı.verilmeyen frikik golü çorlunun sitesinde var zahmet edip bir seyret te baraj nasıl itilerek ikiye bölünür gör.Ayrıca penaltı ve kırmızı kart derken de herhalde 88.dakikada Tuna nın 20 nolu oyuncusunun kaleciyle karşı karşıyayken vuruş anında arkadan biçilmesini kastediyorsun.

Adsız dedi ki...

Bence ikinci yorumu hakem yaptı :)

Emirefendi'den Fenerbahçe'ye

Beyoğlu ilçesi ekiplerinden Emirefendispor'un 2013 doğumlu yeteneği İnanç Kayihan Fenerbahçe’ye transfer oldu.