Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Kasım 09, 2015

YENİ LİDER İSTANBUL KONYA


1.Amatör 9.Grupta Seyrantepe Yeşilcespor evinde grubun iddialı takımı İstanbul Konyaspor'u konuk etti.

Oyunun ilk bölümleri orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, dakikalar ilerledikçe baskısını arttıran konuk ekip, sol kanattan Hasan'ın kullandığı faul atışında arka direkte topla buluşan Burak'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarına devam eden konuk ekip İstanbul Konya Hasan'ın ara pasında topla buluşan Sezer'in ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da kaldığı yerden devam eden konuk ekip golü bulan taraf oldu. Abdullah Yunus'la topu buluşturdu. Yunus'un ceza sahası dışından çektiği şut Seyrantepe Yeşilce defansına da çarptı ve top ağlarla buluştu 3-0. Yediği golden sonra oyuna ortak olmak isteyen Seyrantepe Yeşilce kazandığı penaltı atışını gole çevirdi ve mücadelede farkı ikiye indirdi. Gol ile birlikte tekrar rakip kalede çoğalmaya başlayan İstanbul Konyaspor, Erhan'ın başlattığı atakta topla buluşan Sezer'in yaptığı vuruşu kaleciden döndükten sonra iyi takip eden Gürkan ile golü buldu ve farkı tekrar 3'e çıkardı 4-1.

Mücadelenin 80.dakikasında ise oyuna sonradan giren Recep topu Alican'la buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Alican kalecinin üstünden topu aşırtarak kaleciyi çalımladıktan sonra boş kaleye topu gönderdi ve maçta son sözü söyledi 5-1

Aldığı galibiyet ile İstanbul Konya puanını 9'a çıkarırken, Merter karşısında Kazım Karabekir Mevlana puan kaybedince zirvede yalnız kaldı.

İstanbul Konya yönetimi de takımı liderliğe yükselten oyunculara hem moral hemde tebrik amacıyla maçtan sonra yemek verdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.