Pazartesi, Kasım 23, 2015

YEŞİLPINAR ÇOK İSTEDİ VE KAZANDI


İstanbul Süper Amatör ligi 5.grup ekiplerinden Yeşilpınarspor ile Hasköyspor Yıldıztabya sahasında karşılaştılar. İlk maçlardan gelen sarkmalar nedeni ile maçın ikinci yarısında saha aydınlatmalarından faydalanıldı.

Ev sahibi ekip maça hızlı başladı ve ilk yarı ortalarında 2-0 öne geçti. Geriye düşen Hasköysporda sinirler biraz gerildi. Maçın hakemi yapılan itirazlardan dolayı sarı kartına başvurdu.

Maçta 35 dakikalarda orta sahanın taç çizgisine yakın bir yerde olan bir faul sonrasında saha bir anda karıştı. Birbirlerini iten kakan oyuncular oldu. Hakem olaya çok hakim bir yerde olayları izlemeye başladı. Herkes ayrıldıktan sonra yeşil beyazlı ekipten 3 oyuncuyu , Hasköyspor'danda 2 oyuncuyu ihraç etti.  


İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya ev sahibi ekip 8 kişi , konuk ekip 9 kişi başladı. İzleyenler bunun Hasköyspor adına avantaj olacağını konuşuyorlardı. Ve ikinci yarı başladığında oyun olarak ve yapılan değişiklikler bu tahminlerin doğru olduğunu gösterdi. Oyun Yeşilpınarspo yarı sahasında oynanmaya başladı. Ancak ev sahibi ekibin sahada kalan oyuncuları maçı kazanmaya o kadar inanmışlardıki hem defans hem hücum için gereken nefese ve kuvvete sahiplerdi. Ani geliştirdikleri ataklar ile farkı arttırmaya çalışmaları sonucu maç 3-0 oldu. Konuk ekip geç dakikalarda aradığı golü buldu ve 3-1 yaptılar maçı. Ama ev sahibi ekibin hırsı ve isteği maçı bırakmıyordu. Son anlara gelinirken maçı 4-1 yapan ev sahibi ekip sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.