Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Kasım 10, 2015

ZORLU MAÇIN GALİBİ BOLLUCASPOR


İstanbul 1.Amatör Lig 1.Grup'ta zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen iki ekibin mücadelesinde Bollucaspor deplasmanda Tepecik Anadoluspor'u 2-1 yenerek çok kritik üç puanın sahibi oldu.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda oynanan maçta 18. dakikada Kasım, Anadoluspor'u 1-0 öne geçirdi. 41. dakikada ev sahibi ekipten Furkan ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bırakırken bu pozisyonunda kazanılan serbest vuruşun devamında Barış Bollucaspor'a eşitliği getiren golü attı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda konuk ekip 70'te kazandığı penaltı atışını Murat'la gole çevirdi ve 2-1 öne geçti. Maçtason bölümlerse gergin geçerken Tepecik Anadoluspor'da Ergincan ve Uğur Atalay kırmızı kart gördü.

Uzatma dakikalarında gelişen Tepecik Anadoluspor atağında Bollucaspor kalecisinden dönen topu Kasım Atalay filelere gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle pozisyon gol olarak değer kazanmadı. Ev sahibi ekip bu karara itiraz etse de karar değişmedi, mücadeleyi 2-1 kazanan Bollucaspor çok önemli üç puanın sahibi oldu.

Yeşil-Beyazlılar bu galibiyetle puanlarını 6 yaparken Tepecik Anadoluspor 3 puanda kaldı.





HABER-FOTOĞRAF: EMBİYA KESKİN

1 yorum:

  1. Bu macı hakem katletmistir mac kesinlikle tepecik amadolunun hakkiydi böyle hakemlerin alinmasi gerek

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.