Salı, Aralık 15, 2015

Örnek Gençlik'ten örnek bir gelenek...


İstanbul'un Ataşehir ilçesinde, toprak bir sahada ve ufak bir konteynerde faaliyet gösteren Örnek Gençlikspor, ismi gibi 'Örnek' çalışmalara çalışmalara imza atıyor.

Hiçbir geliri olmayan kulüp, kurulalı çok olmamasına rağmen şimdiden Anadolu yakasında alt yapısıyla adından söz ettiriyor. Tüm yaş kategorilerinde yer alan yeşil-beyazlı ekip profesyonel takımları futbolcu göndermeye de başladı. Profesyonel liglere 7 futbolcu gönderen Kulüp geçen sezon U13'te namağlup şampiyon oldu.

Gönüllülerden büyük destek
Kulübün örnek alınacak bir uygulaması da, her antrenman ve maçtan sonra imkanları dahilinde futbolcularına tatlı olsun, sandviç olsun ikramda bulunması. Kimi zaman muz ve süt, kimi zaman tatlı, kimi zaman döner-ekmek, kimi zaman lahmacun şeklinde olan bu maç sonu yemekleri kulübü sevenler tarafından tamamen gönüllülük esasıyla sağlanmakta. Yeşil-Beyazlı kulüp kısıtlı şartlarına rağmen yıllardır bu adetinden taviz vermiyor.



Bir de saha toprak olmasa...
Kısıtlı şartlara rağmen gençlere hizmet için verdiklerini çalıştıklarını belirten teknik direktör Celal Sevim, "Toprak sahamızda 250'ye yakın sporcumuz var. Bunların bir kısmı futbol okulunda. En büyük sorunumuz toprak zemin ancak bahane değil, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK











1 yorum:

Unknown dedi ki...

Celal Sevim gibi bir insana sahip oldukları için çok şanslılar !

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...