Çarşamba, Aralık 02, 2015

ALKIŞLAR BOSTANCISPOR'A: ZOR DURUMDAKİ RAKİPLERİNE YARDIM ETTİLER


İstanbul U15 Ligi 29.Grup'ta hafta sonu oynanan Bostancıspor-Pendik Doğanspor karşılaşması futbol adına güzel bir davranışa sahne oldu.

İdealtepe Stadı'ndaki maç için sahaya gelen Doğanspor kafilesinin yanlışlıkla forma çantasını kulüp binasında unuttukları ortaya çıktı. Sarı-Siyahlılar bu durumu hakeme ve ev sahibi ekibe bildirince, Bostancıspor cephesi tereddüt etmeksizin yedek formalarını rakiplerine verdiler. Karşılaşmada iki takım da Bostancıspor formalarıyla oynarken mücadele 5-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Bostancıspor Antrenörü Volkan Keçeci, "Bu maçı hükmen kazanabilirdik ancak Bostancıspor olarak bizim hedefimiz üç puandan öte gençlerimize iyiyi, doğruyu öğretebilmek, bunun yanında onlara spor yaptırmak. Pendik Doğansporlu futbolcular da bizim çocuklarımız, Forma unutuldu diye maç yapmadan evlerine dönmek zorunda olsalar çok üzülürdük. Bu nedenle bir an bile tereddüt etmeden yedek formalarımızı paylaştık" dedi. 

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Berkant Çapar Altıntepsispor'da

Geçen sezon Beykozspor ve Uskumruspor formaları giyen Berkant Çapar, bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Altıntep...