Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 08, 2015

Anadolu Üsküdar'dan Bayrampaşaspor'a büyük tepki

2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu Bayrampaşaspor sahasında Anadolu Üsküdar 1908'e 4-0 yenilirken konuk ekibin yönetim kurulu çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulübe tepki gösterdi.


Bayrampaşa'da çok kötü muamele gördüklerini belirten Anadolu Üsküdar 1908 Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Oğuzatak, "Bayrampaşa'daki maçı 4-0 kaybettik. Rakibimizi tebrik ederiz. Futbol bu kazanmak var kaybetmek var ancak Bayrampaşa'da bizlere yapılan davranışları kabul etmek mümkün değil. Güvenlik kurulu kararıyla seyirci götürülmeyecek dendi biz de bu karara uyduk ve sadece yönetim olarak gittik. Ancak misafir olduğumuz ortamda büyük hakaretlere uğradık" dedi.

Oğuzatak şöyle devam etti: "Devre arasında Bayrampaşasporlu taraftarlar yöneticilerimiz saldırdı. Emniyet güçleri de etkisiz kaldığı gibi yönetimimizi seyircilerin önüne attı. Taşlandık, kulüp doktorumuz dayak yedi. Başkanımızın arabasına döner bıçaklarıyla saldırdılar. Şikayetçi olduk."

Yaşananların Bayrampaşaspor'a yakışmadığını belirten Özkan Oğuzatak, "İstanbul'un göbeğinde bir 2. Lig başkanı saldırıya uğruyor gerçekten çok ayıp. Sineye çektik ancak yaşananlar Türk futbolcu için gerçekten yüz karası" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.