Salı, Aralık 15, 2015

Bağcılar iyi başladı iyi bitirdi


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor kendi evinde ağırladığı Bağlarbaşıspor'u maçın başında Muhammed'in attığı gol ile 1-0 yendi. 

Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda oynanan müsabakayı Mert Üzenge yönetti. Yardımcılığını ise Samet Özgül ve Gökhan Davul yaptı. Saha komiseri ise Fevzi Kekeç idi.  

Futbol olarak vasatın üzerine çıkmayan müsabakada her iki takımın da futboldan ziyade puanı ön plana çıkarırken 90 dakika sonunda karlı çıkan taraf ev sahibi Bağcılar oldu. Deneyimli hoca Şirin Berber oyuna zamanında müdahale ederek oyuncu değişikliklerini zamanında yaparak müsabakayı lehine çevirmesini bildi. 

Maç adeta golle başladı
Oyun öyle hızlı başladı ki kimse ne olduğunu anlamadan 3. dakikada Bağcılar Muhammet’ in attığı gol ile 1-0 öne geçti. 35. dakikada ise Levent’in  kaleci Engin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruş az farkla auta çıktı. Bağcılar ilk oyuncu değişikliğini 42. dakikada Murat Yazıcıyı oyuna alarak yaptı.  
İkinci yarının 59. dakikasında Bağlarbaşı beraberliğe çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada Kenan altı pasta kaleci Sefer ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu Sefer'de kaldı. Kenan takımı adına mutlak golü kaçırmış oldu. 

Bağcılar 10 kişi
82. dakikada Bağcılar'dan Atalay ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Müsabaka Bağcılar'ın 1-0 üstünlüğü ile bitti.
  

STAT: Bağcılar Mahmutbey
HAKEMLER:  Mert Üzenge, Samet Özgül, Gökhan Davul
SAHA KOMİSERİ: Fevzi Kekeç
BAĞCILARSPOR: Sefer, Özkan, Atalay, Ziya, Fırat, Serdar, Selim Deniz, Muhammet, Kenan, Cem, Levent
YEDEKLER: Özer, Sergen, Mehmet Emin, Osman, Ramazan, Vedat, Murat
BAĞLARBAŞISPOR: Engin, Osman Enes, Ahmet Akın, Erdem, Atakan, Mustafa Sezer, Burak, Murat Can, Kenan, Muhammet Raşit, Ali 
YEDEKLER: Akın, Batuhan Fatih, Hüseyin, Bilal, Ertuğrul, Onur, Hasan

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE 










Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...