Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Aralık 24, 2015

Bağcılar zorlu deplasmanı 3 puanla geçti


Süper Amatör 3.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bağcılarspor, deplasmanda Karadolap Stadyumunda Özalibeyköy karşısına çıktı ve zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildi.

Şirin Berber’in takımın başına geçmesi ile bir yükseliş yakalayan Bağcılarspor bunu sürdürmek için çıktığı Özalibeyköyspor karşısında galip gelmek istiyordu. Bir yandan maçı kazanmak diğer taraftan Ataşehir Çamoluk ve, Altıntepsi Makel  maçlarından gelen sonuçlara da kulak kabartacaktı. Özalibeyköy karşısına çıkmadan önce 27 puanla dördüncü sırada yer alan Bağcılarspor, Ataşehir Çamoluk’un 36 puanla grup lideri, Bağlarbaşıspor’un  bay geçeceği bu hafta 31 puanla ikinci sırada, Altıntepsi Makel’in 28 puanla üçüncü sırada bulunan rakiplerinin puan kaybetmesini bekliyordu.

Zorlu deplasmandan Ramazan ve Muhammet’in attığı gollerle 2-1 galip gelmesini bilen Bağcılarspor şampiyonluk yarışından kopmayacağını bir kez daha ilan etti. Şirin Berber ile bir maçtan daha puanlarla dönmeyi becerdi.

Bağcılarspor'a bu hafta beklediği sevindirici haber Ataşehir Çamolukspor’un deplasmanda Nurtepespor’a 3-2 kaybetmesi ile geldi. Altıntepsi Makel ise kendi evinde Ayazağasporu 4-0 net bir skorla geçti. Ataşehir Çamolukspor’un mağlup olması ile aradaki puan farkı 6 puana düştü.

guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.