Perşembe, Aralık 17, 2015

Bahçeköy zorlansa da galip


İstanbul 1.Amatör Lig 7.Grup'ta lider Bahçeköyspor, grubun güçlü ekiplerinden Aksarayspor'u zorlanmasına rağmen deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı.

Fatih Mimarsinan Stadı'ndaki müsabakayı Ulusal Hakem Mustafa İspiroğlu yönetirken yardımcılıklarını Samet Kurt ve Gökhan Uygul yaptı.

İlk gol Bahçeköy'den
Karşılaşmanın ilk bölümünde Bahçeköy  daha atak bir oyun sergiledi. Kurmak istediği bu baskı Aksaray yarı alanında kendisine duran top imkanları sağladı ve nitekim ilk yarının 17. dakikasında Bahçeköy bir duran topta Öğünç'ün kafa golüyle skorda üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikadan sonra Aksarayspor oyunda üstünlüğü ele aldı.  Rakip kaleye yüklenen Fatih temsilcisi, Bahçeköy kalecisi Uğur'u geçmeyi  başaramadı ve ilk yarı deplasman ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Skoru Evren belirledi
İkinci yarı yine Aksarayspor'un baskılı oyunuyla başladı. Bahçeköy ise ileriye uzun toplarla bulacağı kontra ataklarla gol aradı. 78.dakika Aksaray ceza sahasında oluşan karambolde Evren düzgün ve sert vuruşla takımı rahatlattı. Geride kalan sürede yine Aksaray'ın gol arayışları olmasına rağmen ileri uç elemanları gününde olmayan Aksaray aradığı golü bir türlü bulamadı ve Bahçeköy'ün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın yıldızı yaptığı olağanüstü kurtarışlarla Bahçeköy kalecisi Uğur oldu.

Bu sonucun ardından Bahçeköy 21 puanla zirvede yer alırken Aksarayspor  15 puan ile 5. sıradaki yerini korudu.

Hakem takdir topladı
Maçın hakemi oldukça iyi bir yönetim sergilerken, maçı izleyen taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bahçeköy önümüzdeki hafta Çayırgücü deplasmanına giderken, Aksarayspor ise ilk maçta şansız bir şekilde yenildiği Nişanca Kalespor'dan deplasmanda rövanşı almak isteyecek. 
Aksarayspor

Haber ve Fotoğraf: Uğur ŞİMŞEK 

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...