Salı, Aralık 15, 2015

Baraj ondan sorulur


Altyapının ''marka'' olan kulüplerinden İkitellispor, bu sezon tamamlanan U15 ve U17 kategorilerinin ikisinde de   ''baraj maçı'' oynamayı hakketti. İki hafta önce tamamlanan U15 Ligi'nde 21.Grup'ta Erokspor ile şampiyonluk yarışına giren Küçükçekmece temsilcisi, grubu rakibiyle birlikte aynı puanla (39 puan) bitirerek, statü gereği baraj maçı oynamaya hak kazandı. 16 Aralık Çarşamba günü Erokspor ile Bakırköy  Belediye 1 Nolu Saha'da saat 12:00'de ''şampiyonluk'' için bir karşılaşma daha yapacak olan Mavi-Beyazlılar'ın U17 Takımı da aynı ''kaderi'' paylaştı.

U17 Ligi 17.Grup'ta yer alan İkitellispor, ligi Gazi Mahallesi ile birlikte yine 39 puanla tamamladı. Henüz tarihi açıklanmayan baraj maçında Gazi Mahallesi ile karşılaşacak olan İkitellispor'da hedef bu engeli de geçip ,İstanbul Elemeleri'ne katılmak.

Amatör liglerde 2013 sezonu itibariyle gidilen uygulamada; sezon sonunda aynı puana sahip takımlar arasında ikili averaj eşitse, iki ekipten birinin de hükmen yenilgisi yoksa, genel averaja bakılmıyor. Bunun yerine iki ekip arasında tarafsız sahada baraj maçı yapılıp , galip gelen puan tablosunun üstünde yer alıyor. Takım sayısı ikiden fazlaysa baraj maçları tek devreli lig usulüne göre oynanıyor.

HABER:ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

Yeni Ufuk Mehmet Albayrak'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Ufukspor sahasında İzzetpaşaspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.