Salı, Aralık 01, 2015

BAŞAKŞEHİR KARTALSPOR ZORU BAŞARDI


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup maçında, Taşoluk Stadı'nda Başakşehir Kartalspor ile Hadımköyspor takımları karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kartalspor, 2-0 geriye düşmesine ve 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 kazandı.

Müsabakayı  Serkan Karaca yönetti. Yardımcılığını ise Koray Koçak ve Çağrı Aklar yaptı. Müsabakanın saha komiseri ise Hasan Ceylan idi. 

İlk yarı Hadımköy üstünlüğü
Müsabakanın 31. Dakikasında Hadımköy’ ün kullandığı köşe vuruşunda oluşan karambolde topa en son vuran Yusuf Can takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Yeşil-Siyahlılar'ın 1-0 üstünlüğü ile bitti.

48. dakikada Hadımköy'ün ikinci golü geldi. Nurullah kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş yaparak takımının ikinci golünü attı. Bu golden bir dakika sonra ise Başakşehir Kartal farkı bire indiren golü buldu. 

Kartalspor 10 kişi
63. dakikada Başakşehir Kartal kalecisi Ömer ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. 75. Dakikada Başakşehir Kartal’ın beraberlik golü geldi. Kaleye atılan şu defanstan sekerek Fadıl’ın önünde kaldı, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(2-2). 
78.dakikada  Fadıl kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi.(3-2). 

Birer kırmızı kart daha
82. Dakikada Başakşehir Kartal’dan Fatih, Hadımköy'den Soner kırmızı kart gördüler. Müsabaka Başakşehir Kartal’ın 3-2 üstünlüğü ile bitti.

Sanki deplasman!
İç saha takımı durumundaki Başakşehir Kartalspor, Başakşehir'de amatör maç oynanacak stat olmaması nedeniyle karşılaşmayı Arnavutköy'deki Taşoluk Stadı'nda oynadı. Arnavutköy temsilcisi olan Hadımköyspor böylece deplasman maçını kendi ilçesinde oynadı.

STAT: Taşoluk
HAKEMLER:  Serkan Karaca, Koray Koçak, Çağrı Aklar
SAHA KOMİSERİ:  Hasan Ceylan
BAŞAKŞEHİR KARTALSPOR: Ömer, Recep, Halil, M.Nuri, Yusuf, R.Tayyip, Ali, Mustafa, Okan, Eray, Fadıl
YEDEKLER: Enes, İbrahim Emre, Fatih, Emircan, Adem, Necmi, Şükrü
HADIMKÖYSPOR:   Burak, Resul, Serkan, Ünsal, Soner, Ramazan, Tolga, Yusuf Can, Anıl, Özgür, Nurullah
YEDEKLER: Onur, Ferhat, Harun, Volkan, Tunahan, Furkan, Can

HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE

Maçın diğer fotoğraflarını görmek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.