Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 02, 2015

BATI TRAKYA FARKLI KAZANDI


İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Kocamustafapaşaspor, grupta orta sıralarda yer alan Batı Trakya Türkleri SK ile Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zeytinburnu temsilcisi Batı Trakya karşılaşmadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı ve rakibini ateş hattında bıraktı.

Maça etkili başlayan Serkan Kaya'nın genç talebeleri 10.dakikada kaptan Yunus Emre'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını kesmeyen konuk ekip başarılı oyuncusu Yunus Emre ile farkı ikiye çıkardı.

35.dakikada orta saha mücadelesinde Bülent ile Ekrem tartışmasında mücadelenin hakemi konuk ekipten Ekrem'e direk kırmızı kartını çıkartırken, Bülent sarı kart gördü. İlk yarının skorunu Talhacan'ın jeneriklik golü belirledi 3-0.

Farkı azaltmak isteyen ev sahibi ekip oyundan üstünlüğü kurmaya çalıştığı dakikalarda sahneye bir kez daha Talhacan çıktı ve farkı dörde çıkarttı 0-4. Oyunun kontrolüne tekrardan ele alan konuk ekip Ahmet Akyüz'ün bireysel çabalarıyla bulduğu pozisyonda skoru 5-0'a taşıdı. Ev sahibi ekipten Bülent ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Karşılaşmanın son dakikalarında Cihangir Sağlam kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu müsait durumdaki Cengizha'a aktardı. Cengizhan'ın vuruşu mücadelenin skorunu belirledi 0-6. 
Konuk ekip Batı Trakya oynadığı futbolla alkış alırken, genç oyunculardan kurulu ev sahibi ekip düşme hattından uzaklaşamadı.


HABER: ERDEM SAĞOLAN 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.