Pazartesi, Aralık 21, 2015

Beşyüzevler'e evinde şok


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Beşyüzevlerspor sahasında Yalova ekibi Altınova Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Gaziosmanpaşa Stadı’nda saat oynanan karşılaşmanın ilk 30 dakikası ev sahibi ekibin baskısıyla geçti. Konuk ekip ise kontrataklarla etkili olaya çalıştı. Dakikalar 45'i gösterirken Altınova Belediyespor korner kazandı. Sağdan kullanılan korner atışında Hakan kafayla topu ağlara yolladı. İlk 45 dakika Altınova Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.



İkinci 45 dakikaya da her iki takımın temkinli bir oyun ile başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan Beşyüzevlerspor karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştırdı. arka arkaya pozisyonlara girdi ancak Altınova Belediyespor kalecisini ve defansını geçemedi. Maçı konuk Sarı-Yeşilliler 1-0 kazandı.

Bu sonuçla Beşyüzevlerspor 19 puanla 3. Sırada kalırken Altınova Belediyespor ise puanını 18 yaptı ve 6. Sırada yer aldı. Beşyüzevlerspor haftaya Mudanya spor deplasmanına gidecek. 

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...