Pazartesi, Aralık 14, 2015

Bu kale gole kapalı!


İstanbul Çekmeköy'de 2011 yılında kurulan ve üst üste aldığı şampiyonluklarla dikkatleri üstüne çeken Modafen Futbol Kulübü, bu sene adeta kalesine adeta surlar ördü. 

Süper Amatör Lig 6.Grup'ta yer alan Modafen, ligin ilk maçında Paşabahçe Stadı'nda Beykoz karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetten sonra yaptığı 15 maçta 14 galibiyet ve bir beraberlik alarak 36 gol atıp, hiç gol yemedi.

Ligin 16. haftasında Şafak 76'ya konuk olan Çekmeköy temsilcisi sahadan 2-0 galibiyetle ayrılıp, hem en yakın rakibi Beykoz ile arasındaki 9 puan farkı korudu hem de gol yememe orucunu 15 haftaya taşıyarak rekorunu geliştirdi...

Kasım ayında takımın bu günlere gelmesinde en büyük emeği olan ve dört senedir takımı çalıştıran Tamer Gürsan'ın ayrılması da takımın gidişatını engellemedi. Bu süreçte de yaptığı 6 maçını da kazanan Modafen'in kalesini ise bir futsal kalecisi de olan Ertuğrul İlyasoğlu koruyor.

İlyasoğlu ayrıca, Tuzlaspor kalesini koruduğu dönemde, 2012 Yerel Futbol Ödülleri'nde Yılın Karması'na seçilmişti.

HABER: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.