Perşembe, Aralık 17, 2015

Çatalcaspor düğmeye bastı

3. Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı orta sıralarda tamamlayan Çatalcaspor’da sportif direktör Hasan Türkyılmaz, “Hedeflediğimiz puanları alamadık ancak hedefimizden de uzaklaşmadık” dedi.

Türkyılmaz Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Çatalcasporumuzun sezon başındaki hedefi grubumuzda ilk beş takım arasına girip play-off oynamaktı. Bu hedef doğrultusunda ikinci yarının planlamasını ve gerekli transferleri yaparak ikinci yarıda Çatalcaspor taraftarlarımızın beğeni ile izleyeceği ve heyecan duyacağı bir takım olacağını belirtmek isteriz” dedi.

Beş futbolcuyla yollar ayrıldı
İkinci yarı çalışmalarının ilk etabına Çatalca Kaleiçi Tesisleri’nde pazartesi günü başladıklarını belirten Türkyılmaz şöyle devam etti: “Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda ve yönetim kurulu kararı ile futbolcularımızdan Mikail Üzümcü, Abdullah Özpınar, Engin Yıldız, Ertuğrul Köktürk ve Furkan Turna ile yollarımızı ayırdık. Aramızdan ayrılan futbolcularımıza kulübümüze yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamlarında kendilerine başarılar dileriz. Teknik direktörümüz Kadir Akbulut hocamız ve teknik ekibimizin ilk yarıda eksik olarak tespit ettikleri bölgelere devre arası transfer döneminde ve gelecek sezon için yapılacak genç oyuncu takiplerini titizlikle sürdürüyoruz. Ligin ikinci yarısında Çatalcasporumuzun hedeflediği ve hak ettiği yere taşımak için mücadele vermekteyiz.”

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...