Pazartesi, Aralık 07, 2015

Çorlu Kültürspor fırtınası sürüyor


Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 8.hafta maçları tamamlanırken Çorlu Kültürspor yedide yedi yaparak liderliğini sürdürdü.

En son başarısını 1999-2000 sezonunda Tekirdağ’da il ikincisi olarak 3.lige terfi maçlarında boy göstererek gerçekleştiren Çorlu Kültürspor’da tam 15 sene sonra eski günlere dönmenin sevinci yaşanıyor. Çorlu Kültürspor oynadığı sekizinci hafta maçında alt sıralarda yer alan rakibi Aşağı Sevindiklispor’u birde penaltı kaçırdığı maçta deplasmanda 2-0 yenerek yoluna kayıpsız bir şekilde devam etti. Yeşil-sarılı takım bu galibiyetle 1 maç eksiğine rağmen en yakın rakibi Çerkezköy 1911 ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu.

Davarcı: Nihai Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig
Takımın tecrübeli teknik direktörü Sefa Davarcı basına yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu: "Ligde 7 maçlık güzel bir seri yakaladık. Şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakiplerimiz olan Çerkezköy 1911’in 3 puan, Çorlu Gençlerbirliği’nin ise 8 puan önünde bulunuyoruz. Amacımız lig sonundaki yerimizi koruyup önce şampiyon olup ardından nihai hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige yükselmek olacak. Geride kalan haftalarda başta bizlere desteğini esirgemeyen kulüp başkanımız Levent Meriç, yönetim kurulumuz ve futbolcu kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Camia olarak bütünleşmemizi geride kalan haftalarda da sürdürerek zorlu yarışından şampiyon olarak ayrılmak istiyoruz.Öncelikli hedefimiz olan lig şampiyon olarak tamamlamak olacak. Gelecek haftalarda da bunu sürdürmek için tedbiri elden bırakmadan çalışmalarımızı bu yönde devam ettirmek istiyoruz" dedi.

kaynak: www.trakya.info

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.