Pazartesi, Aralık 07, 2015

Davutpaşa dolu dizgin


Süper Amatör 1.Grup mücadelesinde Davutpaşa 1926 ve Dolayobaspor Namık Sevik Stadında karşı karşıya geldiler.

Bir önceki Kadırga-Soğuksu mücadelesindeki sarkmalar nedeniyle nedeniyle 15.15'te başlayan mücadelede, Özkan'ın kullandığı taç atışında, topla buluşan Özgün Şala aşırtma bir vuruşla takımı adına golü kaydetti ve Davutpaşaspor mücadelede 1-0 öne geçti. İki takımda gerektiği gibi olgun ataklar geliştiremeyince mücadelenin ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda ki gibi golle başlayan taraf Davutpaşa oldu. Kazanılan serbest vuruşu, ceza sahasına gönderilen topu Sergen kaleye gönderdi. Kaleciden dönen topu tekrar Sergen Sarp tamamladı ve Davutpaşa 2 farklı skora ulaştı.

Farkı indirmek için yüklenen Dolayoba, Davutpaşa kalesinde 1 gol bulsa da aradığı ikinci golü bulamayarak, maçın son bölümlerini de Barış'ın atılması ile 10 kişi sürdüren Davutpaşa deplasmanından eli boş döndü.

Aldığı 3 puan ile zirve yarışında varlığını aynı şekilde devam ettiren Davutpaşa bir bakıma Dolayobaspor'u da bu yarışın dışına itmiş oldu.

Keleş'ten veryansın Davutpaşa Başkanı İskender Keleş ise maç sonu yaptığı açıklamada, karşılaşma boyunca hem manasız tezahüratlarıyla takıma destek olmasını beceremeyen, hem de kendi aralarında küfürleşip kavga edenlere veryansın etti. "Onlar bizden değil, artık maçlarımıza gelemezler" diyen Başkan İskender Keleş, "Davutpaşa bir ailedir ve ailelerde bu tür şeyler kabul edilemez" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Unknown dedi ki...

DAVUTPAŞA SPOR KULÜBÜNÜN ESKİ BİR FUTBOLCUSU VE TAKİPÇİSİ OLARAK İSKENDER BAŞKANIMI YÖNETİMİNİ DENİZ HOCAM VE EKİBİNİ FUTBOLCULARI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM DOLAYOBA MAÇINI SEYRETME FIRSATI BULDUM DAVUTPAŞA SPOR ORTA GÖBEKTE BİRAZ ZORLANDI BENDE BİR AMATÖR CAMİAYA HİZMET EDEN HOCA OLARAK NACİZHANE TAVSİYEM ORTA SAHAYA GÜÇLÜ PRES YAPACAK VE TOP DAĞITACAK TAM BİR 10 NUMARA İHTİYACI SEZDİM İNŞAALLAH BU EKSİKLİK GİDERİLİRSE BAL LİGİ TERFİ MAÇLARINA KALABİLİRLER ŞİMDİDEN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM HERKESE ÇOK ÇOK SELAMLAR HALİL EROL.....

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...