Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Aralık 14, 2015

Dolayobaspor: Gerekirse mahkemeye gideceğiz

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta deplasmanda Pazariçi Köprülüspor'la 4-4 berabere kalan Dolayobaspor'da müsabakanın hakemine büyük tepki var.

Pendik temsilcisinin yönetim kurulu karşılaşmayla ilgili sert bir açıklama imza attı. Bordo-Mavililer'den yapılan açıklama şöyle:

"12 Aralık 2015 Cumartesi günü Gazi Mahallesi Stadı'nda Pazariçi Köprülüspor'la oynadığımız maç 4-4 sona ermiştir. Klişeleri pek seven spor basınımızın skora bakıp da 'dört dörtlük maç' başlığını atması muhtemel bu maçta keşke dört dörtlük bir hakem yönetimi de görebilseydik. Bunun yerine Türk futbolu adına yüz karası olaylar, kararlar izledik.

3 penaltı, 1 kırmızı kart
Karşılaşmayı izleyen az sayıda futbol sever o gün, 90 dakikanın büyük bölümünde futbolun doğrularını ortaya koyan, üstün bir futbol sergileyen Dolayobaspor Kulübü'nün nasıl 'doğrandığını' görmüştür. TFF'nin 'hakem' sıfatıyla görevlendirdiği sayın arkadaşımız aleyhimize (Hepsi başarıyla ağlara gönderilen) 3 penaltı vermiş, bir de oyuncumuzu kırmızı kartla oyun dışında göndermiştir. Tüm bu olumsuzluklara rağmen futbolcularımız muhteşem bir mücadeleyle 1 puanı kurtarmıştır!

İki oyuncumuz futbolu bıraktı
Kaçan puanlar, galibiyetler veya şampiyonlukların hesabını soracak değiliz. Konu şampiyonluksa zaten son yıllarda alt yapıdaki başarılarımızla çalışmalarımızın karşılığını almakta, Türk futboluna yeni isimler kazandırarak bir amatör kulübün ifa etmesi gereken görevi başarıyla yerine getirmekteyiz.  Biz futbolcularımızın çalınan emeklerinin, karşılaşma sonrası akıttıkları göz yaşlarının hesabını sormak istiyoruz. Maç sonrası 1998 doğumlu gencecik iki futbolcumuz 'Neyin mücadelesini veriyoruz' diyerek futbolu bırakma kararı almıştır. O gün oyuncularımız sinirden, hayal kırıklığından göz yaş dökmüştür. Hiç kimsenin, amatör bir aşkla sahaya çıkan gencecik fidanları ağlatmaya hakkı yoktur. 

Dolayobaspor olarak puanların değil, oyuncularımızın göz yaşlarının hesabını soruyoruz. Bu konunun burada bitmeyeceğinin bilinmesini isteriz. Konuyu İASKF ve TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne taşıyacağız, gerekirse yasal yollara başvuracağız. 

'Pardon'
Karşılaşmada yardımcısının 'devam' işaretine rağmen gole giden futbolcumuzu 'ofsayt' diyerek durduran, yardımcısıyla konuşup hata yaptığını anlayınca 'Pardon' diyen hakemi bu maça atayan TFF'ye, İl Hakem Kurulu'na Dolayobaspor olarak biz de 'Pardon' diyoruz. 'Pardon ama sessiz kalmayacağız, hakkımızı sonuna kadar arayacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.