Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 20, 2015

Dört dörtlük İstanbul Malatya

İstanbul 1.Amatör Küme 8.Grupta Lider İstanbul Malatyaspor Kocasinan sahasında oynadığı Şirinevlerspor'u 4-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü.
Hafta içi Cevatpaşaspora yenilerek ilk yenilgisini alan İstanbul Malatyaspor Ligin 10.Haftasında ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kocasinan sahasında Bahçelievler temsilcisi Şirinevelerspor ile karşılaştı.
Müsabaka boyunca rakibine göre istekli eve üstün futbol sergileyen misafir takım İstanbul Malatyaspor Ozan Arif  (2)v Ramazan Balkan (2)  gol atarak sarı kımızlı takım İstanbul Malatyasporun karşılaşma dan 4-0 farklı skorla kazanmasını sağladılar.Deplasmanda alına farklı skor sonrası İstanbul Malatyasporlu oyuncular büyük sevinç yaşadılar.
                                      
İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede son üç maç bizim için çok önemli maçlardı Tokatspor ile kendi sahamızda berabere kaldık.Hafta içi oynadığımız ertelen maçı olan Cevatpaşaspoor karşılamasında okul ve iş yerlerinden izin alamayan futbolculardan yoksun sahaya çıktık ve mağlup olduk tabi bunlar mazeret değil şampiyonluğa oynayan tamın bu tür şeylere hazırlıklı olması gerekir ancak zamanımız Türkiye'sinde amatör futbol oynuyorsan iş ve Eğitim önemli bende zaten bunları destekliyorum.
İşet hafta içi şampiyonluk yarışı veren Cevatpaşaspor mağlup olarak ilk yenilgimizi aldık ancak Teknik Direktörümüz futbolcu kardeşlerimizi iyi hazırlayarak o maçı unutmasını sağladı ve bugünde çok iyi bir futbol oynayarak 4-0 gibi skorla galip geldik ve liderliğimizi sürdürdük.
HABER:Yılmaz AKTEPE











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.