Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Aralık 07, 2015

Erokspor doludizgin


Şampiyonluk parolası ile Süper Amatör Lig 1. Grup'ta mücadelesini sürdüren Erokspor, sahasında ağırladığı Güngörenspor’u 5- 0 gibi farklı bir skorla geçerek liderliğini sürdürdü. 

Ozan Bileyci, Şenol Bektaş, Cengiz Ateş hakem triosunun yönettiği maça tutuk başlayan Erokspor karşısında atak bir futbol oynayan Güngörenspor'un atakları kaleci Ahmet Murat Peniçli’nin ellerinde sonuçsuz kaldı. Maçın 30. dakikasında kanattan gelen ortayı değerlendiren Yalçın Akdoğan yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturarak Erokspor’u rahatlatan golü buldu. 1-0



İkinci yarı fark geldi
İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısına istekli başlayan Erokspor 62. dakikada kornerden gelen topla buluşan Nadir Yıldırım topu ağlarla buluşturdu. 2 -0 Atak futbolu ile Güngörenspor defansını bunaltan Erokspor 68. dakikada Osman Furkan Kaygın’ın golü ile 3. golünü bulurken 74. dakikada Sadettin Kayalar kazanılan penaltıyı gole çevirerek farkı 4’e çıkardı. 
Sonradan oyuna giren Ali Yavuz Akkaya’nın 77. dakikada attığı golle Erokspor sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak ligdeki liderliğini devam ettirdi.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK

Maçtan daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.