Cumartesi, Aralık 05, 2015

Fırat Yetkin imzayı attı


Bursa'nın İddialı ve yeni yapılanmayla geleceğe yatırım yaparak Bursa Amatör Futboluna ve Profesyonelleşmek üzere atılan adımlardan bir yenisini daha yapan Nilüfer Gençlerbirliği Spor Kulübü, Bursa'nın Yetenekli Genç Oyuncusu Fırat Yetkin 'i Transfer Etti. 

Nilüfer Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Fatih Yabaş Yaptığı açıklamada " Fırat Yetkin Kardeşimi Uzun zamandır takip ediyordum. Geleceği açık gözüken ve daha iyi şartlarda, Hedefi olan Kulüp ve Hocalarla çalışırsa göze batacak bir futbolcu olduğunu biliyordum. Kendisinin potansiyelinin olduğunu ileride ciddi çalışma ve hedefi  için yapacağı antrenman , müsabakalardaki performansı onu Profesyonelliğe taşıyacağını söylemiştim. Kendisinin kulübümüz Nilüfer Gençlerbirliği Spor' u tercih ettiğinden dolayı teşekkür eder şimdiden Ona Yeni  Sezonda Büyük Başarılarla dolu günler geçirmesini diliyorum. Aramıza hoş geldin" diyerek  yeni transfer futbolcusuna olan güvenini gösterdi. 

Fırat Yetkin' in ise Nilüfer Gençlerbirliği ile anlaştıktan sonra şunları söyledi " Ben Bursa amatöründe başladığım futbola Bursa'nın markası olarak Profesyonel Futbola geçiş yapmak istiyorum. Bu güne dek çalıştığım eski kulübümde ki Yönetici ağabeylerim, Hocalarımın beni yetiştirip üstümdeki emeklerini asla unutmam. Beni izlenen futbolcu yapmalarında büyük payları var. Eski takım yönetimimi ve Hocalarımın şimdiden ellerini öpüyor onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Nilüfer Gençlerbilirği Kulübündeki tercihim , Teknik Sorumlu Fatih Yabaş hocamın gelece dair Hedefleri olan bir Antrenör olması özellikle de Gençlerle Çalışmasını seven Formasyonunda genç futbolcuların yeteneklerinin kendilerine sitil olarak  çalışmalar yapmasından ,Kulübünde ciddi hedeflerle Profesyonelleşme adına Bursa'daki Amatör statüsünde olmasına rağmen Tesis ve Yapılaşma Profesyonelce olması sebebi ile burada kendimi daha fazla geliştirip daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünerek Mutlu bir şekilde gelip tercihimi kullandım" şeklindeki ifadesiyle Bu transferin kendisinde yarattığı mutluluğu paylaştı. 

Fırat Yetkin kimdir
Bursa Vakıf Gençlik sporda futbola başlayan ve çok kısa sürede Yeteneklerini  ön plana çıkartarak sergileyen Futbolcu  Aşağıdaki istatistiklere sahiptir. Kendisine Amatörün Dünyası ailesi olarak başarılar diliyoruz. 

2014-2015 sezonu U-17 elit 10 maç 3 gol 4 asist  

2.küme A takım 2 maç 1 gol 4 asist 

2015-2016 genç takim 12 maç  17 gol 22 asist  

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...