Perşembe, Aralık 03, 2015

GÜNEŞLİ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


Güneşlispor bu hafta Bakırköy Stadyumu 1 Nolu sahada deplasmanda Güngören Spor’un konuğu oldu. Stresli geçen maçı Taha Berk Kaya’nın attığı muhteşem golle Güneşlispor Güngörenspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Zorlu Güngörenspor deplasmanında stresli bir maç olacağını belliydi. Ligin ikinci yarısının başlamasının ardından İstanbul Demir ve Bağcılar Eğitimsporu farklı yenerek bende varım diyen, ardından Güngörenspor deplasmanına çıkan Güneşlispor maç boyunca üstün olan taraftı.

Güneşlisporlu futbolcuların aklında bir yandan kendi oynadıkları maç diğer yandan İstanbul Demirspor ile Bağcılar Eğitim maçının sonucundaydı. Bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Güneşli yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.


TAHA BERK’TEN ALTIN VURUŞ

Sol kanattan topun auta çıkmasını engelleyen Şervan topu ceza sahasına ortaladı, ceza sahası dışından Taha Berk Kaya rakibini geçti ve topa vurdu ve  kalecinin üstünden top ağlarla buluştu. Güneşlispor 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Güneşli maçtan galip ayrılarak üç puanı aldı.

Bağcılar Eğitimsporun da İstanbul Demir karşısında 3-2 galip olması haberinin gelmesi üzerine Güneşlispor soyunma odasında şampiyonluk sevinci yaşandı. Matematiksel olarak en yakın rakibi Merkez Efendispora 6 puan önde olan Güneşlispor son iki maçını da kendi evinde oynayacak. Haftaya İstanbul Demirsporu Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda ağırlayacak olan Güneşlispor, son haftada yine aynı stadyumda Bağcılar Eğitimspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlardan 1 puan alması bile şampiyon olmasına yetiyor.

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.