Pazartesi, Aralık 07, 2015

Gürpınarspor Gazi'ye emanet


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta zor günler geçiren Gürpınarspor’da geçtiğimiz sezon görev yapan teknik direktör Kamuran Gazi yeniden takımın başına getirildi. Gazi, yeni takımı ile bugün resmen iş başı yapacak. 

Bu sezon Büyükçekmece Belediyespor'la anlaşan tecrübeli teknik adam buradan ayrıldıktan 20 gün sonra aynı bölgenin ekiplerinden Gürpınarspor'la el sıkıştı.

Küçük: Kamuran Gazi ile hiç ayrılmadık ki
Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Kamuran Gazi ile hiç ayrılmadıklarını sadece Büyükçekmece Belediyespor’un iyi yerlere gelmesi için birlikte hareket ettiklerini söyledi. Küçük, “Biz Kamuran Gazi hocamızla Büyükçekmece Belediyespor’a birlikte gitti. Orası da bizim kulübümüz olduğundan çalışmasını ve devam etmesini doğru bulmuştum. Bugün itibarı ile eski takımı olan Gürpınarspor’a geri dönüş yaparak yoluna devam etme kararı aldı. Bizler de onun burada olmasını çok istemiştik fakat Büyükçekmece Belediyespor’u yüz üstü bırakıp buraya gelmesine asla çanak tutmadık. Ta ki o kulüple sorunlar yaşadıktan sonra bıraktığını bizlere teyit edince kendisine kapılarımızı sonuna kadar açmış olduk. Eğer Büyükçekmece Belediyespor ile benim başkanlık olayım olmasaydı zaten sezon başındaki takımı yine Gürpınarspor’du” dedi.

Gazi: Gürpınarspor’un bir parçasıyım
Yarım sezon sonra yeniden eski kulübüne Gazi ise “Zaten sürekli Gürpınarspor’un içerisindeydim. Benim Büyükçekmece Belediyespor ile anlaşmamdaki en büyük etken Başkanımız Mustafa Küçük’tür. Kendisi bilindiği gibi Büyükçekmece Belediyespor’a başkan olmuştu ve ben de akabinde onun olduğu yerde hocalık görevimi sürdürmeye devam ettim. Ben Büyükçekmece Belediyespor Kulübü ile hiçbir istişarede bulunmamıştım bu anlaşma tamamen Mustafa Küçük’ün katkılarıyla oldu" ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece Belediyespor'dan, camianın içerisinde büyük sıkıntılar yaşadığı için ayrılma kararı aldığımı belirten tecrübeli teknik adam "Çok iyi bir takım yarattım hatta maliyeti neredeyse yok denecek kadar azdı. Benim bu hizmetimin güzelliğinden bazı insanlar maalesef hiç farkındalık gösteremedi. Zaten farkındalık gösteremedikleri için bende kendi tercihimi kullanarak ayrılma kararı aldım. Artık bu gün itibarı ile Gürpınarspor’u konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Gürpınarspor’u ligde belirli bir noktaya taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.