Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Aralık 07, 2015

Heyecan fırtınası Arnavutköy Yeniköyspor'un



İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta yenilgisiz tek takım olan Arnavutköy Yeniköyspor, heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadelede Dağyenicespor'u 3-2 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.


Taşoluk Stadı'nda oynanan mücadelenin 90 dakikası büyük çekişmeye sahne oldu. 3'üncü dakika geçilirken Kırmızı Beyazlılar, geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Ersan'ın kafa golüyle skorda üstünlüğü erken yakaladı. Golün ardından tribünlerden Ersan'a büyük destek ve sevgi vardı.

Erken gol ile birlikte rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip, Dağyenicespor savunmasının arkasına atılan topu iyi takip eden Salih'in vuruşuyla 2-0 öne geçti. Bu gol ev sahibini rahatlatırken, konuk ekibi de maça ortak etti. Dağyenicespor, oyunda dengeyi kurduktan sonra gol aramaya başladı. 27'de gelişen konuk ekip atağında, defansın arkasına atılan topa müdahale etmek isteyen Yeniköyspor defans oyuncusunun rakibine şarjına hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kazanan Dağyenicespor kenar yönetim, bu pozisyonda rakip oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itiraz da bulunsa da itirazlar sonuçsuz kaldı; hakem kartına başvurmadı. Penaltıyı Oktay gole çevirerek skoru 2-1'e getirdi.

Penaltı golünün ardından toparlanan Arnavutköy Yeniköyspor, 35'te kaptan Ertuğrul'un frikikten attığı muhteşem golle farkı yeniden ikiye çıkararak soyunma odasına rahat bir şekilde gitti: 3-1

İkinci yarıda daha çok koşan, daha istekli görünen taraf konuk ekip Dağyenicespor olurken, Yenikoyspor istediklerini sahaya yansıtamadı. Maçın son 10 dakikasına girilirken, ev sahibi ekip Ertuğrul, İsmet ve Mustafa ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Dağyenicespor'da Oktay, 87'de cezayı kesti; muhteşem bir röveşata golüyle skoru 3-2'ye taşıdı.

Karşılaşmaya verilen 6 dakikalık uzatmada konuk ekip baskısını artırdı. Etkili gelen Dağyenicespor'un baskılı olduğu bu bölümde Arnavutköy Yeniköyspor'da Ersan, çizgiden topu çıkararak olası bir beraberliği önledi. Karşılaşma da 3-2 sona erdi.

Arnavutköy Yenikoyspor, bu galibiyetle puanını 17 yaparak yoluna yenilgisiz devam etti. Kırmızı Beyazlılar, ilk yarının son maçında deplasmanda lider Gökcealispor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak. İyi mücadelesine karşın sahadan yenilgi ile ayrılan Dağyenicespor, 7 puanla ateş hattında kalmayı sürdürürken, önümüzdeki hafta Büyükçekmece Mimarsinanspor ile karşılaşacak.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.