Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Aralık 17, 2015

İASKF Başkanı Ali Düşmez ve ekibi Fatih Kulüpleri ile buluştu


İASKF bölge ziyaretleri kapsamında 12.12.2015 Cumartesi günü Fatih ilçesini ziyaret etti. Fatih Belediyesi Topkapı Kaleiçi Sosyal Tesislerinde, Fatih Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından tertiplenen kahvaltılı toplantıya katılım oldukça yüksekti.

Genel Başkan ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in başkanlığını yaptığı heyette TFF İstanbul İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve IASKF Başkan Yardımcısı Cemalettin İnanç, İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, İASKF YÖnetim Kurulu üyeleri ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Zent, Osman Ünal ve Eski Milli Hakemlerimizden Muhittin Boşat, bulunurken toplantıya ilçe kulüpleri ve sporcular da katıldı.

Yapılan toplantıda ilçe kulüpleri ile yüz yüze görüşme fırsatı bulan Genel Başkan Düşmez, kulüplerimizin sorularına, istek ve şikayetlerine de bizzat cevap verdi. Yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında da konuşan Düşmez, Sahalara Sağlık görevlisi atanması hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kulüp yöneticilerinin sorunlarını tek tek yanıtlayan Ali Düşmez, Sağlık konusunda çözüme kavuştuklarının müjdesini verirken, yakın zamanda sahalara ilk yardım personeli alımı için sertifika programı oluşturacaklarını ve kamuoyunu bu konu hakkında bilgilendireceklerini, bunun aynı zamanda hem sağlık sorunu çözümü hem de cüzzi bir miktarda da olsa bir ekmek kapısı gibi görülebileceğini söyledi. Ayrıca saha yapmaya elverişli ortam oluştuğunda, çok takım sayısı olan Fatih ilçesine antrenman ve maç yapmak için saha yapılmasında tüm imkanlarını seferber edeceğini belirtirken, bu konuda toplantıya katılan Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ve Spor Komisyonu Başkanı Ayşe Vızvız'dan da destek istedi.

Bazı kulüpler maçlarda ki hakem hatalarından dert yanarken, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, hakemler de elbette insan nasıl yöneticiler, antrenörler oyuncu seçiminde yada sahada yanlış yapıyorlarsa onlarda hata yapabilir. Ama kesinlikle art niyetli değiller. Sezon başında kulüplerimize çağrı yaptık  bizi çağırın sizlere yeni ve eski kuralları anlatalım diye isteğimizi belirttik. Ancak sayısı 500 ü  geçen kulüplerimizden sadece birisi bize bu çağrıda bulundu ve bizde kendilerine seminerimizi verdik. En basiti değişen ofsayt kuralı yüzünden mücadelelerde inanılmaz tartışmalar boş yere çıkıyor. Sezon başında bunu engellemek için çağrımızı yaptık fakat, kulüpler bunu kulak arkası ettiler dedi.

Toplantı sonunda toplu şekilde hatıra fotoğrafı çekilirken, İASKF Başkanı Ali Düşmez en yakın 1.Amatör maç olan bir sahaya gitmek istedi ve Fatih Mimarsinan Stadı'nda oynanan Çapa - İstanbul Demir maçını bir süre takip etti. Staddan ayrılırken de kendisine Fatih Belediye forması hediye edildi.

Daha sonra Namık Sevik Stadında oynanan Süper Amatör 1.Grup müsabakası olan Davutpaşa - Merkezefendi maçını takip ettikten sonra staddan ayrıldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.