Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 02, 2015

İFA SPOR TFF'YE TEPKİLİ


İstanbul U15 Ligi 23. Grup'ta tüm maçlarını kazanan ancak Öz Alibeyköyspor karşılaşmasında hükmen yenik sayılan İFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na tepkili.

Küçükçekmece temsilcisi, 11 Ekim'de oynanması gerekirken Ankara'daki patlama nedeniyle 25 Ekim'de oynanan karşılaşmada, 11 Ekim'de uygun olmayan bir futbolcuya kadrosunda yer verdi. Filiz lisanslı olan bu futbolcu 11'de oynamamasına rağmen Öz Alibeyköyspor'un itirazı üzerine, İFA'nın 2-1 kazandığı karşılaşma 3-0 Eyüp temsilcisi lehine tescil edildi.

İFA'lı yöneticiler, AFDK ve Tahkim Kurulu'nun kendileriyle aynı uygulamayı yapan Manisa Sanayispor'un Saruhanlı Belediyespor karşısında yenik sayılmadığını, bunun belgelerle sabit olduğunu belirterek, büyük haksızlığa uğradıklarını ifade ettiler.

Yeşil-Kırmızılılar, aynı zamanda İASKF'de görev alan Öz Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Metin Çırpan'a da sitem ederek "Bir büyüğümüz olarak bizi maçta önce uyarabilirdi ancak yapmadığı gibi mücadele biter bitmez itiraz etti" dediler.

İFA şu anda grupta maç fazlasıyla lider. İki ekip de kalan maçlarını kazanırsa, şampiyonu belirlemek için baraj maçı yapacaklar.

HABER: YILMAZ AKTEPE

18 yorum:

  1. TFF ! MACI HAKEDENE VER ALLAH YUKARDAA !!

    YanıtlaSil
  2. Hak eden kazansın hakeden belli TFF önüne geçme gençlerin gelecekleriyle oynama!!

    YanıtlaSil
  3. Tff verdiği bu haksız ve saçma kararından hemen dönmeli ve maçı kazanan İfasporun hakkını vermelidir

    YanıtlaSil
  4. maçtan önce bu durumu bildikleri için bizimle paylaşmadılar ve bu durumu kendilerine avantaja çevirdiler. haksızlık var ortada 2 maçtada öz alibeykoy yenemediği rakibini masa başında yeniyorlar sırf başkanları federasyonda yönetici diye

    YanıtlaSil
  5. İlk 11 de oynamayan bir futbolcu için verilen bu karar gerçekten çok üzücü. Ortada çok büyük bir haksızlık var ve bu haksızlığın bir an önce giderilmesi gerekiyor.

    YanıtlaSil
  6. Tff ! HAKLI OLANIN HAKKINI VER!

    YanıtlaSil
  7. Olayı okudum ne İFA taraftarıyım nede öz alibeyköy taraftarıyım tarafsız olarak bi kaç söz söylemek isterim.
    Diyelim İFA böyle bi. Hata yaptı esamelistesine yazdı oyuncuyu farkında olmadan özalibeyköy yönetimi teknik heyeti bunun farkına vardığı halde uyarmamışsa ayıp etmiştir bu yaş kategorisi için... Galiba geçen hafta sonu İfa alibeyköyü yenmiş ve toplamda 2 kere yenmiştir şuan 6 puan farkla ligi şampiyon bitirmesi gereken bi takım ufak bi dikkatsizlik yüzünden kağıt üzerinde maçı kaybediyor sahada kazandığı maçı kağıt üzerinde kaybetiyor çoçukların emeklerine yazık.örnek bi maçta göstemiş İFA yöneticileri eğer çifte standart yoksa İFA nın şampiyonluğu verilmeli.. Şunu sormadan da edemiycem acaba o maçta özalibeyköy yenseydi eğer yine aynı şekilde tff itirazda bulunacak mı ??? Bu da ayrı bi konu ... Neyse çok uzatmadan bence Şampiyonluk İFA sporun hakkıdır 2 maçıda kazanmıştır..bu yaştaki çoçukların haklı şampiyonluklarını masa başında ellerinden alınmamalı umarım aklı selim yöneticiler gereğini yapar da şampiyon olan takıma şampiyonlukları verilir

    YanıtlaSil
  8. Tff macı hak edene ver mac İfa'nın super ligde zaten ayri bi kafasiniz bari amator ligde sacmalamayin !!

    YanıtlaSil
  9. ÖZALİBEYKÖY ŞAMPİYON KONU CENTİLMENLİKSE SİZİN YAPTIGINIZ NE SAHADA OYUNCU TEHDİT ETMELER BİLEREK AYAGA VURMALAR SİZİNKİ ADAMLIĞA SIĞMAZ

    YanıtlaSil
  10. Ortada kural yanlışlığı gözükmüyor eğer lisansı olan oyuncunun etkisi olsaydı tamam ama herhangi bir müdahale yok üstelik maçtan önce bilgi verilmiyor tamamen saha komiserinin hatası

    YanıtlaSil
  11. Mehmet demekki sen gururuna yedirebiliuosun. Ikimactada yenildigin, bilegini bukemedigin rakibinin hakkinin yenilmesine. Ayrica mactan birkac gun once sozde ozalibeykoyun hocasiyim diye takim kaptanimiza sosyal medyadan tehdit mesajlari atilmistir. Biz olayi savcilik boyutuna tasimadik. Sirf bunlar cocuk olaylari daha ileri boyuta tasimayalim diye. Yoksa ifa spor hakkini yedirmez kimseyede boyun egmez.

    YanıtlaSil
  12. Arkadaar hrrkes kendi ogluymus gibi dusunsun. 15 yasindaki bir cocugunun uzuntusunu , emeklerinin bir baskasi tarafindan gasp edilmesini , haksizlik karsisinda guclerin galip geldigini , birakin maglubiyeti beraberligi bile olmayan bir takimin sampiyon olmamasini , ustune ustluk 15 yasindaki bir cocugunuzu tehdit ettigini dusunun elinizi vicdaniniza koyun ve oyle karar verin . En guzel olay empatidir herkes kendi cocuguna yapildigini dusunurse kimin hakli kimin kazanan kimin kaybeden oldugunu goreceginizden suphem yok . "Belki bu cocuklar bugun kaybeti ama gelecegi kazandi ama.siz bugun kazandiniz belki ama bu cirkin durum ustunuze yapisacak ve hic gitmeyecek. Turk futbolunun gelismeme sebebini de boylelikle.yakindan gormus oluyoruz.

    YanıtlaSil
  13. Yeter artık TFF saçmalımalıklarından bıktık. Kazananın hakkını verin ki kazanan da belli!

    YanıtlaSil
  14. yakup altın3.12.2015 22:27

    haklıyken haksızın yanında olma tff

    YanıtlaSil
  15. SAHADA OYUNCU TEHDİT ETMELER BİLEREK AYAGA VURMALAR SİZİNKİ ADAMLIĞA SIĞMAZ

    YanıtlaSil
  16. sampiyon ozalibeykoy mu oldu ?

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.