Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 20, 2015

İFA deplasmanda galip

TFF Bölgesel Lig 11.Grupta İstanbul temsilcisi İFAspor deplasmanda oynadığı Yalovasporu 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
                                     
Ligin 11.Haftasında Yalova Atatürk Stadında oynan maçı Burak Pınar,Barış Güngör ve Derya Şentürk hakem üçlüsü yönetti.
Maça hızlı başlayan İstanbul temsilcisi İFAspor 5.Dakikada tecrübeli oyuncu Faruk Avcı'nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda atak ve baskılı futbol sergileyen İFAspor takımı 75.Dakikada Erhan Aydın takımının ve karşılaşmanın ikinci gollünü atarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak üç puanında alan takım oldu.
                                     
İstanbul temsilcisi oynadığı son dört maçta galip gelmesini bildi ve 19 puan toplayan İFAspor takımı oynadığı 11 maçta 6 Galibiyet,1 Beraberlik ve 4 yenilgi aldı.
İFAspor kulüp Başkanı İFAspor kulüp Başkanı Aydın Aydeniz bugün futbolcu kardeşlerimiz çok iyi bir futbol sergiledi bu güzel futbolun yan ısıra iki golde bularak Yalaova deplasmanında galip geldik ve üç puanı alan biz olduk.
Aydeniz,Oynadığımız son dört maçı da alarak 12 puan aldık ve çıkışımızı sürdürdük bundan sonrada çıkışımız sürecektir.Bu gün yüreklerini ortaya koyan ve teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ve teşekkür ederim dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.