Perşembe, Aralık 03, 2015

İki kardeş takım karşı karşıya


Edirne Süper Amatör Lig'in iki kardeş kulübü, Kirişhanespor ve İpsalaspor kozlarını İpsala Sahası'nın bakımda olması nedeniyle Beğendik Kemal Unakıtan Spor Kompleksi'nde oynanacak. 

Her iki takım hazırlıklarını sürdürken görüşlerini aldığımız her iki kulubun başkanları şunları dile getirdiler:

Kirişhane Başkanı İbrahim Şahin "5 yıl önce başlayan kardeşliğimiz bugüne süren bir dostluk haline gelmiştir. 1.Amatörde iken aynı grupta yer aldık. Çok güzel maçlarımız çok güzel dostluklar edindik. Biz İpsala'ya gittiğimizde misafir perverliğini gösteren ve sonuç ne olursa dostluğumuzun daimi olduğu bir kulüp olduk. Üç yıl önce 1.Amatör Play - off finalinde karşılaştık. Sahadan 1 - 0 yenik ayrılsak da aynı sahadan dostluk çıkmıştı. Deplasmanlara giderken Ipsala'ya uğradığımızda çay içip yolumuza devam ederken bile bizi yalnız bırakmayan İpsalaspor gibi camia olarak kardeşliğimizden memnuniyet duyuyoruz. Bu hafta çıkacak sonuc ne olursa olsun kardeşliğimiz daimidir" dedi.

İpsalaspor Başkanı Deniz Akalın "Edirne Amatörün köklü takımlarından olan kardeş Kirişhanespor ile pazar günü sahamız bakımda olduğu için Beğendik'te oynayacağız. Keşke bu maçı taraftarımız önünde oynayabilseydik. Amacımız dostluğumuzun ne kadar önemli olduğunu göstermekti. Ancak dostluk her yerdedir. Dostluğumuz her zamam daimidir. 3 yıl önce 1. Amatör play - off finali ve gruplarda aynı grupta idik. Ancak galip gelmemiz sonucu daha sonra aynı yerde yer alamasakta deplasmanlarda bir araya geldik. Ancak Kirişhanespor'un Süper Amatöre çıkması sonucu yeniden karşılaşacağız. Pazar çıkacak sonuç ne olursa olsun dostluğumuz edebidir. Kardeş kulübümüzün yönetici ve futbolcu kardeşlerimizi İpsalaspor olarak ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Kavgaları  olduğu bir maç değil kardeşliğin olduğu bir maç olacak" diye konuştu.

HABER: MERT SOYLU

Hiç yorum yok:

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.