Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 13, 2015

Irmakspor takibi sürdürdü




İstanbul Süper Amatör Lig 4.grupta zirve yarışını sürdüren Irmakspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen İstanbul Sinopspor'u, Merkezefendi Stadı'nda konuk etti. Karşılaşmayı her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan ev sahibi ekip bir maç eksiği ile zirveye ortak oldu.

Mücadelenin 11.dakikasında kazanılan serbest atışta Cüneyt Şahin'in ortasında Serdar Aksoy'un uzak direğe düzgün kafa vuruşu ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda üstünlüğü sağlayan konuk ekip kanat oyuncuları Ömer ve Burak Can'la etkili olmaya çalıştı ancak Irmakspor defans hattını aşamadı. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 55.dakikasında Serdar Aksoy'un kafa ile geri pası kaleye yöneldi, pozisyonu bırakmayan Serdar kale çizgisi önünde topu uzaklaştırdı. 64.dakikada Ömer orta sahadan aldığı topla Irmakspor kalesine yöneldi. Serdar, Ömer mücadelesinde kademeye giren Murat Güney tehlikeyi uzaklaştırdı. Sakatlığının ardından ikinci yarıda oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu Murat sağ kanada hareketlilik getirdi.

Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen konuk ekip orta sahada kaptırdığı topta kalesinde ikinci golü gördü. Muhammet Çiftçi orta sahada kaptığı topu Ekrem'e aktardı, Ekrem pasında Muhammet Altunay'ı buluşturdu. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Muhammet Altunay'ın asistinde Ekrem İlbeyi karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ağlara gönderdi 2-0.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Soner Demirci'ye teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Irmakspor 2.golü için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.