Cuma, Aralık 18, 2015

İstanbul Sinopspor destek bekliyor


19 Aralık C.Tesi günü Küçükçekmece Metin Oktay sahasında Gürpınar spor ile önemli bir maça çıkacak olan İstanbul Sinop spor sahaya mutlaka galibiyet için çıkacak olan sarı laciverdi takım taraftarından 90 Dakika destek istiyor.
                                  
                                    MAÇ SAATİ BEKLENMEYE BAŞLANDI
Süper Amatör lig 4.Grupta ligin 17.Haftasında C.Tesi günü Küçükçekmece Metin Oktay sahasında karşılaşacağı Gürpınarspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.
Teknik Direktör Altay Onaran tesislerinde yaptığı son idmana koşu ve kültürfizik hareketleriyle başlayan Sarı laciverdi futbolcular, daha sonra topla çeşitli çalışmalar yaparak hazırlıklarına devam ettiler. Eğlenceli bir ortamda gerçekleştiği gözlenen idman yaklaşık iki buçuk saat sürdü.
                            
                         ONARAN :"İKİ TAKIM İÇİN DE ÖNEMLİ MAÇ"

Onaran, sahalarında oynayacakları Gürpınar maçı için galibiyete kilitlendiklerini belirterek, sporseverleri maça davet etti. Onaran, "Ligdeki hedefimizi süratle alt sıralardan kurtulmak olarak belirledik. Bunun için büyük çaba gösteriyoruz.  Çok zor ve önemli bir maça çıkacağız. Tam kadro olarak bu maça hazırız. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz" dedi.
HABER.Yılmaz AKTEPE





Hiç yorum yok:

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.