Çarşamba, Aralık 23, 2015

İstanbul Konya gol oldu yağdı


1.Amatör 9.Grup mücadelesinde İstanbul Konya, Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında 2.yarının ilk maçında Yeni Levent Konaklarını misafir etti.

Karşılaşmaya oldukça hızlı ve arzulu başlayan ev sahibi ekip, 18.dakikada Yunus'un sol taraftan yaptığı ortada Murat Sezgin topla buluştu ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 9 dakika sonra dakikalar 27 yi gösterdiğinde yine sol kanattan Sezer'in yaptığı ortaya Alican çok iyi yükselerek iki defans oyuncusunun arasından yaptığı kafa vuruşunda top kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu ve  ile İstanbul Konyaspor 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da perdeyi Murat Sezgin açtı
İkinci yarıda ilk yarıda ki gibi hızlı başlayan İstanbul Konya oldu. Günün başarılı oyuncularından Murat Sezgin 55.dakikada ceza sahası dışında topla buluştu. İki rakibinden sıyrılan Murat Sezgin sol ayakla yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.3-0

66.dakikada Gani'nin pasında Sezer Er topla buluştu. Sol ayağına gelen topla birlikte rakibini şaşırtarak topu sağına çeken Sezer, düzgün bir vuruşla skoru 4-0 yaptı.

75.Dakikada orta sahada topla buluşan Alican rakibinden sıyrıldı. Ardından Gani ile ver kaç yapan Alican ceza sahasının sağ çaprazında topla buluştu. Alican sağ ayağının üstü ile topu kalenin soluna sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skor 5-0 oldu.

80.dakikada Fethi,nin Yeni Levent Konaklar oyuncusu ile ceza sahası içinde girdiği mücadeleye hakem penaltı noktasını gösterdi. Konuk ekip penaltı atışını gole çevirdi ve skor 5-1 oldu. Bu golün ardından 83.dakikada Gani'nin ortasına Sezer iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı. İyi noktaya giden top filelerle buluştu ve skor 6-1 oldu. 

Yeni Levent Konaklar ender geliştirdiği atağında İstanbul Konya savunması ile kaleci Recep anlaşmazlık yaşayınca konuk ekip golcüsü akıllıca araya girdi ve skoru 6-2 yaptı.

Gürkan'dan muhteşem frikik
88.dakikada İstanbul Konya kaleye 35 metre mesafeden serbest atış kazandı. Topun başına geçen Gürkan mükemmel vuruşla topu 90 a göndererek skoru 7-2 yaptı ve maçta son sözü söyledi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.