Salı, Aralık 01, 2015

İSTANBUL MESUDİYESPOR KOŞAR ADIM SÜPER AMATÖR LİGE



İstanbul 1 amatör lig 18.grup lideri İstanbul Mesudiyespor ligin henüz 7.haftası oynanmasına rağmen şimdiden bir çok istatistik'te ligin en iyi takımlarından biri olarak Beykoz ilçesinin bu ligdeki gururu oldu.Ordu ilinden gurbete gelerek Beykoz ilçesinde ikamet eden Mesudiyeli'lerin kurduğu daha önce ismi Karagözsırtı Mesudiyespor olan sezon başında adını  İstanbul Mesudiyespor olarak değiştiren kulüp ligde oynadığı 7 maçta biri hükmen olmak üzere 7 galibiyet alarak 1.amatör ligde puan kaybetmeyen 3 takımdan biri konumunda.Şu an için Anadolu yakasının en başarılı takımı durumunda .Ayrıca ligde oynadığı 7 maçta attığı 30 golle en fazla gol atan 2.takım olarak lige devam ediyor. Ligde yediği 1 golle de Çakmakspor'la birlikte en az gol yiyen takım konumunda.

Kadrosunda Başta Onur Atila olmak üzere Şeref Kuru,Şaban Karadeniz,Ali Özgül,Dinçer Kayhı,İshak Kuş gibi her an gol bulabilecek yetenekli oyuncuları bulunan İstanbul Mesudiyespor'un ligin devamında nasıl bir performans göstereceği ve bu sezon çok istediği Süper Amatör lige çıkıp çıkamayacağı merakla bekleniyor. Özellikle iç sahada oynadığı maçlarda rakiplerini farklı skorla geçen kulübün sezon sonunda kaç gole ulaşacağı da ayrı bir merak konusu.

Başarılı antrenör Aşkın Karadeniz yönetiminde çalışmalarını sürdüren İstanbul Mesudiyespor haftalar ilerledikçe seyirci sayısında da oldukça yüksek bir seviyeye ulaşmış durumda.Tesisleşme ve stat konusunda sıkıntısı olan kulüp başta Beykoz Belediyesi olmak üzere Mesudiyeli işadamları ve tüm Mesudiyelilerin desteğini bekliyor.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.