Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 01, 2015

İSTANBUL YENİ BİR STAT KAZANIYOR


Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Sahası yakın zamanda amatör futbol kulüplerinin hizmetine açılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, "İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü ve TFF arasında protokol imzalandı. Buna göre TFF şu anda kötü durumda olan üniversite sahasını yenileyecek. Buna karşılık rektörlük de sahayı antrenman ve maçlar için amatör spor kulüplerine açacak. Bu konuda TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez'le Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in büyük çabaları oldu, kendilerine teşekkür ederim" dedi.

'Sırada Bakırköy var'
Tanrıyaşükür, mevcut sahaların da ıslahı için çalışmaların sürdüğünü, ilk olarak Bakırköy Belediyesi 2Nolu Saha'nın zemininin yenileneceğini söyledi. 

'Bürokrasi büyük engel'
TFF olarak ilde birçok statta ıslah yapabilecek imkanlara sahip olduklarını ancak kendilerine bürokrasinin engel olduğunu ifade eden Tanrıyaşükür, "Bazen direkt bakan dahi talimat verse bürokrasi engel oluyor. Bazen sahanın bulunduğu arazinin sahibi olmuyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü sahanın bir dönem kendine devrini istiyor bu kez Milli Emlak veya Belediye buna yanaşmıyor. Böyle olunca elimiz kolumuz bağlanıyor" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

  1. Sariyerde metin keceli tesisleri ne olacak senelerdir bos duruyo. Kilyos sahasinin tuvaletleri ve soyunma odalari ve su yok sizmi turk sporuna hizmet ediceksiniz

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.